USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Із лікарні виписали чоловіка, якому пересадили серце під час ракетних обстрілів у Ковелі

30 Листопада 2022 13:47
Пацієнта, якому місяць тому у Ковельському МТМО пересадили донорське серце, виписали з лікарні.

У той час, коли лікарі дарували шанс на життя Миколі Івановичу Семенюку, російські окупанти обстрілювали Ковель. На щастя, операція пройшла успішно, повідомляють в Ковельському медичному територіальному об'єднанні.

Як зізнається Микола Іванович, йому дуже хочеться додому. У Рівному на нього чекає велика родина: дружина, двоє дітей, зять з невісткою, четверо онуків та правнучка

Народився Микола Іванович на Ковельщині (с. Годовичі), сюди привела його доля за новим серцем.

Тож «друге» життя він теж отримав на рідній землі – у Ковелі.

61-річний чоловік боровся з хворобою понад 5 років. Через важкий діагноз – ішемічну кардіоміопатію, йому довелося покинути роботу. Два останніх роки він перебував в листі очікування на трансплантацію у Ковельському МТМО. До лікарні чоловік потрапив напередодні операції у вкрай важкому стані. Його підключили до системи штучного кровообігу та оксигенації.

Попереду Миколу Івановича ще чекає період реабілітації та пожиттєвого спостереження у лікарів.

Пацієнт та його родина щиро дякують рідним донора, які погодились віддати серце близької людини. Велику вдячність висловлюють лікарям, які оперували, та усьому медичному персоналу, які лікували та доглядали за хворим, дбали не лише про його фізичне одужання, а й про емоційний та психологічний стан, що дуже важливо у нинішніх складних реаліях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus