USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Із мітлою та лопатою волинські дорожники ремонтують автошлях

9 Лютого 2018 17:20
Ремонтуючи дорогу в Рожищенському районі, дорожники засипають заповнені водою ями асфальтом, який знятий з верхніх шарів інших доріг. Усе це акуратненько обмітають.

«Нано-технології» волинських дорожників вразили волинян, адже настільки новітніх технологій із ремонту дороги ще не бачили, тому вирішили поділитися світлинами з місця події.

«Їдучи трасою через село Копачівка, я аж отетеріла, коли побачила роботу волинських дорожників. Не знаю, що у них за нано-технології, але це все виглядає так: один працівник із лопатою в руках на машині кидає в ями той беушний асфальт, за ним їдуть ще робітники з мітлами та згрібають розкидані камінчики в ями, позаду ще одна автівка, вочевидь, з контролерами. Все це супроводжується знаком «Увага! Аварійний ремонт», я б це ремонтом аж ніяк не назвала. Слів немає», - розповідає очевидець 9 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Свєтка Показати IP 9 Лютого 2018 17:45
Нібойсь там ззаді в машині сидить Мирка та пише звіт: "Цього року зробили багато дороги, зробили б ще більше, але ж депутати облради заважають" . Ну, як завжди, впринципі, щоб Гунчик похвалив)
Здраво мислячий до Свєтка Показати IP 10 Лютого 2018 01:01
Це по-нашому! Це по-українськи!Що ви хочете?-скільки грошей доходить до дорожників-стільки вони і роблять на отримані кошти!Кожен хоче урвати собі клаптик пирога!А як жеж без цього?-ніяк не можна обійтись!От і виходить-скільки отримали-стільки ж і зробили!
марк Показати IP 9 Лютого 2018 18:34
А якщо там яма в коліна, то треба закрити дорогу і чекати літа, чи як?
Ганьба Показати IP 9 Лютого 2018 19:32
За лапу i до фаркопа привязати та прокатати тими ямами !!!вiд начальника до того б*рана що лопатою та вiником замiтае слiди
Дорожник! Показати IP 9 Лютого 2018 21:30
Скажіть, а що робити коли аварійні ями на дорозі, а погода не дозволяє робити ямковий ремонт? А завтра ви ж попадете в ту яму, і будете казати що винні дорожники... Ми не проти ждати весни і робити ямковий по технологіі, тільки тоді не жалійтесь, що колесо побили чи ще щось... Ви скажите, ми ж податки платим, давайте нам хороші дороги, чи ремонтуйте так щоб ям не було!!! Тоді щоб ви розуміли це питання не до дорожників на місцях. Для цього потрібно проводити капітальні ремонти доріг і грошей треба набагато більше чим доходить до нас...
Подорожник до Дорожник! Показати IP 10 Лютого 2018 09:17
Аварійні ями утворюються не за день і не за два...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus