USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мешканці вулиці Трутовського «пливуть» до зупинки

18 Липня 2017 20:02
Попри постійні ремонти доріг і прибудинкових територій, проблемних ділянок у місті – вдосталь. Наприклад, на вулиці Трутовського ніяких робіт не проводили давно, лише час від часу самі мешканці засипають ями щебенем.

Про стан ділянки дороги, що знаходиться відразу за рестораном «Ліон» і примикає до вулиці Львівської, Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила лучанка Алла Ляшук, яка кожного дня змушена проходити цим шляхом до зупинки громадського транспорту й назад.

Жінка розповіла, що стан цього невеликого відрізку дороги особливо плачевний після дощу, коли ями наповнюються водою і люди фактично змушені «пливти» по калюжах, добираючись до зупинки.

«Ями там давно, і коли дощ, неможливо пройти, адже ями тягнуться від одного городу до іншого», – відзначає Алла Ляшук.
Читайте ще: ЛУЦЬКИЙ ПРИВАТНИЙ СЕКТОР НАРЕШТІ ОТРИМАВ АСФАЛЬТОВАНІ ДОРОГИ

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, своєю чергою, розповів, що у переліку об’єктів, де заплановано цього року провести ремонти доріг, вулиці Трутовського немає, але при перевиконанні плану є можливість того, що цю ділянку вдасться заасфальтувати ще цього року.

«Наразі невідомо, чи це вдасться, адже не можна відремонтувати всі дороги за один раз», – підкреслив Юрій Крась і додав, що у списку доріг, які потребують ремонту в Луцьку, зазначено 126 ділянок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus