USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ізолятор на Волині відремонтують за понад 11 млн

11 Лютого 2023 23:16
У Ковелі планують відремонтувати ізолятор тимчасового перебування затриманих.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Торги оголосило Головне управління Національної поліції у Волинській області. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 16 лютого.

Очікувана вартість капітального ремонту ізолятора тимчасового перебування затриманих у Ковелі становить 11,4 мільйона гривень.

Відповідно до тендерної документації, за ці кошти планують здійснити наступні роботи: перекриття покрівлі, навішування водостічних труб, заміна дверей і вікон, підсилення конструкцій, улаштування перемичок, виготовлення та встановлення гратчастих конструкцій, внутрішнє опорядження, утеплення фасадів, облаштування та налагодження водопровідної системи та каналізації, облаштування системи опалення та вентиляції, заміна системи електричних мереж, облаштування системи пожежної сигналізації, системи оповіщення про пожежу, управління евакуацією людей та системи передавання тривожних сповіщень, встановлення та налагодження системи відеонагляду, блискавкозахист, придбання устаткування, меблів та інвентарю тощо.

Капітальний ремонт хочуть завершити до 31 травня.

Гарантійний термін експлуатації об’єкта буде становити 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрій Показати IP 12 Лютого 2023 09:14
Побудуйте новий і не партесь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus