USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Ізраїль з 1 липня дозволить в'їзд вакцинованим іноземцям

21 Червня 2021 14:40
В Ізраїль з 1 липня зможуть в’їжджати вакциновані від коронавірусу туристи.

Про це повідомляє The Jerusalim Post, пише РБК-Україна.

Крім тих, хто зробив щеплення, в Ізраїль будуть допущені діти до шести років, батьки яких виконають відповідну вимогу.

Попереднього дозволу не буде потрібно, але зараз Міністерство охорони здоров’я Ізраїлю вивчає додаткові деталі. Зокрема, вони включають список країн, з яких людям буде дозволено в’їзд до Ізраїлю, і які вакцини будуть прийматися.

Невакциновані особи, які в’їжджають в країну, повинні будуть пройти карантин, як це вимагається від жителів Ізраїлю, які повертаються з-за кордону, які не отримали щеплення або не одужали.

Представник охорони здоров’я раніше заявив, що щеплені особи з країн з низьким рівнем ризику зможуть в’їхати в Ізраїль без необхідності проходити серологічний тест, що підтверджує наявність антитіл в їх крові. Він додав, що всі вакцини, розроблені на заході, будуть прийняті.

Нагадаємо, в середині червня уряд Ізраїлю дозволив в’їзд в країну українцям. Однак для цього необхідно дотримуватися кількох умов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Арафат Показати IP 21 Червня 2021 22:46
Ой-вей! І воно українцям треба?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus