USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кабмін і Нацбанк мають розпочати емісію гривні та запустити її в економіку, – Ігор Палиця

25 Березня 2020 21:41
В умовах карантину і перекриття кордонів валюта не має виходу з країни, що означає відсутність фактичних передумов збільшення росту курсу долара та знецінення гривні. Кабмін і Нацбанк повинні розпочати випуск гривні і запустити її в економіку, аби допомогти підприємствам, які зупинились через карантин, а також українцям, які втратили роботу і дохід.

Про це нардеп від Луцька Ігор Палиця повідомив на своїй сторінці у фейсбуці. Подаємо його допис без змін:

«Сьогодні імпорт товарів та послуг зменшився майже до нуля, сьогодні повністю зупинився виїзний туризм, а це означає, що валюта з країни немає куди виходити. Сьогодні люди проїдають останні гроші, тому що зупинилися майже всі можливості заробітку, від малих підприємців до великих підприємств, від ринків до торгових центрів, а це означає , що отриману гривню ніхто не побіжить міняти на валюту, а буде витрачати на проживання в умовах карантину. А це все означає, що ріст курсу долара та девальвація гривні немає і не буде мати ніяких передумов!

Так чому Кабмін і Нацбанк не починають емісію гривні, і не запускають її в економіку?! Чому Кабмін не починає прямі компенсації на виплату зарплат, комуналки і решти видатків підприємцям і підприємствам України, які несуть прямі збитки із-за простою при карантині, але продовжують виконувати свої зобов’язання перед працівниками і державою?! Чому Керівництво Держави забуло про свої прямі обов’язки - оберігати і захищати Народ України?! Чому Ви і надалі хочете розпродати Україну в надії на подачки зовні?!

Наше спасіння в наших руках! Ніколи і нікому, будь то західний, східний, північний чи заокеанський партнер ми не будемо потрібні сильними і процвітаючими!

Розверніться вже нарешті до Українців обличчям, а до закордонних «друзів» іншим боком, і повірте, ми всі разом справимося! Не гайте час!», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Викладач Показати IP 25 Березня 2020 22:05
Емоційний допис з явними перебільшеннями. Імпорт зменшився, але валюта з країни виходить не тільки через туризм і переважно у безготівковій формі. На рахунок емісії - це занадто. Вже Україна проходила період гіперінфляції. Наслідки відомі.
Добрий день до Викладач Показати IP 26 Березня 2020 15:20
Добрий день, девяності!!! Зарплата мільйони, хдіб за тисячі.
Сусід Показати IP 25 Березня 2020 23:11
Якщо імпорт зменшився, туризм зупинився, а долар все ж таки росте - можливо його курс залежить не від цього? І чому Палиця так наполягає на емісії? Не хоче сам вкладатися у порятунок свого бізнесу?
Васілій Показати IP 26 Березня 2020 05:09
Наклепають тих безцінних кольорових фантиків і що? Хліб по 50 грн, а м'ясо на вагу золота? Кабмін вже розглядає сценарій долар 30-40 грн.
Отакої Показати IP 26 Березня 2020 07:06
А ще подати альтернативні законопроекти,щоби довести Україну до краху.Чи не так,депутате???
Читач Показати IP 26 Березня 2020 08:24
Україна раптом почала продавати зерно шаленними темпами. Хіба це не валюта! Є сумніви, що гроші від цих продажів йдуть в Україну, а не осідають на якихось офшорах. Це один із прикладів. Що тепер везуть наші олігархи через митниці ніхто не знає. Аби українці не залишились на Пасху без муки, як залишились без масок на карантині!!!
Чугайстер Показати IP 26 Березня 2020 10:13
Гарний час почати кримінальні провадження за незаконне збагачення посадових осіб і зразу кинути їх 'на карантин' до буцегарні. Застава - від 50 млн S.. А там - і кредит від МВФ не буде потрібно, бо таких діячів штук 800-900 точно набереться..і на гречку всім вистачить.. Ну що, влада, вдарите злодіями по карантину? Ой, про що це я? Не зважайте..
Співучасть Показати IP 26 Березня 2020 16:23
А коли буде покращення вже сьогодні? Зробимо їх разом чи всіх зробили за 1 раз?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus