USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кабмін відновив видачу «пакунків малюка»

25 Листопада 2020 17:14
Кабмін ухвалив проєкт постанови про одноразову натуральну допомогу при народженні дитини «пакунок малюка» – документ прийняли з одноденним доопрацюванням.

Відповідний документ прийняли на засіданні 25 листопада, пише Економічна правда.

Відповідно до постанови, дітям, народженим починаючи з 24 жовтня 2020 і до 01 липня 2021 року включно, має бути надано протягом 30 днів від моменту народження «пакунок малюка».

У випадку пошкоджень або недоукомплектування пакунку необхідно протягом 3 днів від моменту одержання допомоги скласти відповідний акт та звернутись до місцевих структурних підрозділів з питань соціального захисту.

А у разі недоотримання протягом 30 днів «пакунку малюка» з незалежних від отримувача причин передбачена виплата грошової компенсації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus