USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Кабмін зняв вікові обмеження для тих, хто хоче поселити у себе переселенців

31 Серпня 2022 14:50
Кабмін вніс зміни до чинного порядку та зняв вікові обмеження для тих, хто хоче поселити у себе переселенців.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

«Тепер дати прихисток для ВПО може будь-який громадянин. Розширюється перелік осіб, які зможуть отримати компенсацію», – йдеться у повідомленні.

Також уряд запровадить інформаційно-аналітичну систему, результатом роботи якої стане значне прискорення фінансування та опрацювання заяв на отримання компенсації.

Читати ще: Українцям, які дали притулок переселенцям, удвічі збільшать компенсацію, – Ірина Верещук

Віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук подякувала Товариству Червоного Хреста України, яке планує фінансувати повний обсяг витрат на компенсацію за розміщення ВПО. За її словами, організація з березня по липень виділила понад 110 мільйона гривень.

Соціальна програма «Прихисток» діє з ініціативи уряду. Її мета – забезпечити житлом вимушених переселенців, які перемістилися у період воєнного стану в безпечніші місця, та допомогти тим українцям, які безоплатно їх прихистили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus