USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Кампанія з вакцинації повністю провалена», – мер Луцька

30 Березня 2021 19:51
Уряд провалив кампанію з вакцинації проти коронавірусу так само, як і кампанію з підготовки до боротьби з епідемією в країні.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини Луцький міський голова Ігор Поліщук, за темпом вакцинації проти коронавірусу Україна пасе задніх.

«Кампанія з вакцинації повністю провалена. Ми бачимо, що сьогодні Україна знаходиться далеко вкінці списку за кількістю вакцинованих людей. Я не буду давати оцінку вакцині CoviShield, яка на сьогодні є в Україні, тому що я не експерт з вакцинації чи лікар. Але навколо цього препарату створено такий інформаційний фон, що люди просто не хочуть вакцинуватися… Думаю, кампанія з вакцинації провалена і виправити її сьогодні буде дуже важко», – зазначив він.

Так само держава провалила кампанію з підготовки лікувальних закладів до епідемії коронавірусу.

«Усе, що ми отримали, – це допомога з киснем для тимчасового інфекційного госпіталю. Все інше придбане за кошти місцевого та обласного бюджетів, за рахунок благодійників і небайдужих людей. Зокрема, Луцька міська рада, Волинська обласна рада і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» забезпечили на сьогодні ту кількість ліжок, яка дозволяє людям не знаходитися в коридорах, так, як ми бачимо це в інших містах, не помирати вдома, коли швидка просто не приїжджає, тому що немає куди покласти людину… Ми знаємо, що, на превеликий жаль, такі ситуації непоодинокі в інших містах», – сказав Ігор Поліщук.

Читати ще: Якби не ковідний госпіталь на базі пологового, у Луцьку була б катастрофа, – міський голова

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ob Показати IP 30 Березня 2021 20:25
Tak maizhe v usikh krainakh vatsynatsiia ide duzhe povil'no. Vaktsynatsiia ne spase. Treba zastosovuvaty inshi metody. Treba infektsiiu zvesty do nulia. Tse odyn vykhid!
123 до Ob Показати IP 30 Березня 2021 21:07
Спочатку по українськи писати навчись , а потім ради будеш роздавати ! Весь світ щеплюється..інша справа що освітня робота в Україні буксує..Іншого виходу ніж вакцинація популяції для зупинення пандемії немає. Кінець .Крапка.
Луян Показати IP 30 Березня 2021 22:20
Хіба це правда!
Ахах Показати IP 30 Березня 2021 22:21
Замість того щоб вакцинувати всіх бажаючих, керівництво держави дотримуючись ідіотського плану вакцинації бореться з лікарями, 70% яких не бажає вакцинуватися. А поки пройдуть вакцинацію війскові, вчителі, поліцейські і тд(зеки пройдуть швидко, там ніхто питати не буде) то у вакцини закінчиться і так короткий термін придатності.
Не до Ахах Показати IP 30 Березня 2021 23:40
Не менш ідіотськи виглядає щеплення тих кому за 80 , 70, 65 років на першому чи другому етапі. Вони, що ,блін ,у нас в країні, як закордоном шастають по ресторанах , подорожують, активно спілкуються?! Тож здебільшого і так сидять вдома, а зараз тим більше, хай дотримуються карантинних норм. Щепити треба і то якісною вакциною, а не індійським чи китайським ...., першочергово активну і працездібну частину людей, які мусять щодня активно комунікувати , бо хтось же маж працювати зрештою.
Ага точно Показати IP 30 Березня 2021 22:28
Шеф, все пропало, всё пропало!
drOB Показати IP 31 Березня 2021 00:17
Можете перевірити статистику, скільки вакцин зробрено по світу. Не так то і багато. Щоб вакцини спрацювали, треба вакцинувати 90% населення. Поки вакцину отримаєте дуже багато промре і перехворіеє. Тому інші методи зараз край необхідні!
Арафат Показати IP 31 Березня 2021 06:43
Сенсу прививатись - більшість населення перехворіла і має антитіла, а через рік вакцина (через зміни вірусу) стає недієвою.
Анонім Показати IP 31 Березня 2021 07:57
Все нормально. Ляшко разом із Степанович вдесяте обіцяють вакцини. Які хочете. Десь до 2049 року. От побачите. Все буде добре.
Арафат Показати IP 31 Березня 2021 08:13
Прикарпаття подолало кризу без всяких вакцинацій. Просто перехворіли та виробили імунітет. Виробники вакцин очікують мільярдних баришів від продажу прививок. Напрошується просте запитання - а чи не є пфайзери з модернами ініціаторами коронавірусу? Чи не їхня розробочка покосила «пенсійний фонд» Європи і світу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus