USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Каналізування Вересневого вартуватиме близько 5 мільйонів гривень

25 Липня 2017 13:01
Із міського бюджету рекомендують виділити частину суми на будівництво каналізації на Вересневому. Загалом вартість робіт вартуватиме бюджету міста приблизно 4,9 мільйона гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25-го липня.

Для комунального підприємства «Луцькводоканал», інформує директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, пропонують виділити 1,5 мільйона гривень на встановлення каналізації на Вересневому.

«Це сума не остаточна, адже загальна вартість 4,9 мільйони гривень, але вона ще уточнюється. Загалом протяжність буде приблизно 300 метрів і глибина 5-6 метрів», - інформувала посадовець.

Як зауважив голова комісії Борис Смаль, варто особливу увагу звернути на відновлення дороги після каналізування.

«На Довженка каналізацію проклали, а дорога досі в аварійному стані. Швидше за все, теперішнє каналізування передбачатиме перетин дороги в 5 місцях», - звернув увагу Борис Смаль.

Члени комісії підтримали пропозиції, а ухвалювати їх будуть під час сесійного засідання міської ради.

Також учасники засідання інформували, що Біоетанольний завод планує до кінця року організувати замкнений цикл, аби не було відходів з виробництва. Виконувати роботи має місцевий будівельник «Луцьксантехмонтаж №536».

Також, доки триватимуть роботи, на місяць-півтора скасують рух тролейбусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 25 Липня 2017 17:50
А в 2013 році вартість робіт на будівництво цієї каналізації коштувало 17 млн. гривень.https://www.volynnews.com/news/city/lutska_vlada_vzyalasya_za_budivnytstvo_merezh_zlyvovoyi_kanalizatsiyi/ . При тому що долар був по 8 грн. Що, 12 млн. вже вкрали, а каналізації досі немає?
До анонім Показати IP 25 Липня 2017 19:42
Не можна бути таким неграмотним. Те що зробили (Довженка-КНС-Боженка), коштувало 17 млн. (https://www.volynnews.com/news/society/yak-vyrishuvatymut-problemu-kanalizatsiyi-u-lutsku/). Тепер нова вітка. Все нормально.
скептик Показати IP 26 Липня 2017 11:03
щось занадто кучеряво виходить. це 15 лямів за кілометр прокладки труби. за ті гроші можна дорогу побудувати і то в дві полоси в кожному напрямку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus