USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кандидати: хто йде в парламент від Волині. 23 округ

27 Червня 2019 20:31
ЦВК 26 червня затвердила остаточні списки кандидатів у народні депутати за партійними списками та в одномандатних мажоритарних округах. Інформаційне агентство Волинські Новини знайомить з кандидатами.

На черзі – 23 округ. Центр округу – селище міського типу Маневичі, до його меж входять Камінь-Каширський, Ківерцівський, Любешівський та Маневицький райони. ЦВК зареєструвала 8 кандидатів у народні депутати від 23 округу. Усі вони – громадяни України, протягом останніх п’яти років проживають на території України, без судимостей.

За підтримку виборців будуть боротися чинна народна депутатка, заступник голови облради, керівник волинського інтернет-видання, київський юрист та полтавський дорожник.

Бойко Тарас Григорович, політична партія «Рідне місто».

Народився 23 сiчня 1982 року в селі Мирогоща Дубенського району Рівненської області. Освіта вища, директор, КП «Полтавське комунальне автотранспортне підприємство 1628». Член Політичної партії «Рідне місто». Проживає в місті Полтава.

Констанкевич Ірина Мирославівна, самовисуванка.
Чинна народна депутатка Верховної Ради України від 23 округу. Доктор філологічних наук. Народилася 23 червня 1965 року в місті Львові. Освіта вища. Член політичної партії «Українське обєднання патріотів – УКРОП». Проживає в місті Луцьк.

Махортов Дмитро Юрійович, самовисуванець.

Народився 13 сiчня 1981 року в місті Лутугіне Луганської області. Освіта вища, керівник ТОВ «Юридична компанія «Альфа Лекс Груп». Безпартійний. Проживає в місті Київ.

Оласюк Іван Вікторович, політична партія «Опозиційна платформа – За життя».

Народився 10 липня 1981 року в селі Заріка Любешівського району Волинської області. Освіта вища, директор Луцького відділення №1 ТОВ «Технофінанс». Член політичної партії «Опозиційна платформа – За життя». Проживає в місті Луцьк.

Пирожик Олександр Веніамінович, політична партія Всеукраїнське об’єднання «Свобода».
Народився 9 грудня 1970 року в селі Ягідне Турійського району Волинської області. Освіта вища, перший заступник голови Волинської обласної ради. Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Проживає в місті Луцьк.

Приймачук Максим Петрович, політична партія «Слуга народу».

Народився 19 лютого 1987 року в селі Хотешів Камінь-Каширського району Волинської області. Освіта вища, голова ЖБК «Рать». Безпартійний. Проживає в смт. Ратне Ратнівського району Волинської області.

Роганов Ігор Юрійович, політична партія «Разом сила».

Народився 23 травня 1982 року в місті Луцьку. Освіта вища, фізична особа-підприємець. Член політичної партії «Разом сила». Проживає в селі Боратин Луцького району.

Сковорода Юрій Ігорович, політична партія «Європейська Солідарність».
Народився 26 липня 1989 року в селі Гірка Полонка Луцького району Волинської області. Освіта вища, директор, ПП «Інформаційне агентство «Волиньпост», Безпартійний. Проживає в селі Гірка Полонка Луцького району Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мені Показати IP 28 Червня 2019 07:46
Аби тільки *свобода* з карпюками не пройшла
Яник Показати IP 28 Червня 2019 11:04
За. Юрика
Лучанка Показати IP 28 Червня 2019 12:08
1. Що в списках роблять люди взагалі далекі від Волині: місце проживання Полтава та Київ? 2. Директор Волиньпост? Останнім часом читаючи їхні статті, страшно уявити, «під чим» їх пишуть і хто це все підписує до друку(((.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus