USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Карпюк – найбагатший заступник Клімчука, Курилюк – найбідніший. Стоєв мовчить.

3 Червня 2010 11:14
Загальний сукупний дохід першого заступника голови ОДА Олександра Башкаленка торік становив понад 11,7 тисячі гривень, заступника голови ОДА-керівника апарату Станіслава Ющика - понад 33,8 тисячі гривень, заступника голови ОДА Олександра Курилюка - трохи перевищував 10 тисяч гривень, заступника голови ОДА Віталія Карпюка - перевищив 121,7 тисячі гривень, а Едуард Стоєв своєї декларації не оприлюднив.

Про це пише ВІП .

Загальний сукупний дохід першого заступника голови ОДА Олександра Башкаленка торік становив понад 11,7 тисячі гривень, з яких майже одинадцять тисяч - зарбітна плата. Ще понад 8,8 тисяч гривень отримали доходу члени родини першого заступника волинського губернатора. На утримання майна Башкаленко та члени його родини торік витратили майже 7,9 тисяч гривень.
Натомість загальний обсяг сукупного доходу заступника голови ОДА-керівника апарату Станіслава Ющика торік становив понад 33,8 тисячі гривень. Із них майже 18,9 тисячі гривень – заробітна плата, ще 15 тисяч – дивіденди, проценти, роялті. Окрім того, сукупний дохід членів родини заступника губернатора торік перевищував 37 тисяч гривень. Натомість на утримання майна Станіслав Ющик витратив 5,073 тисячі гривень.
Загальний обсяг сукупного доходу іншого заступника голови ОДА – Олександра Курилюка – торік трохи перевищував 10 тисяч гривень (5,8 тисячі – заробітна плата, 4,25 тисячі – матеріальна допомога). Ще майже 9,5 тисячі гривень отримали члени його родини у вигляді матеріальної допомоги.
Водночас загальний обсяг сукупного доходу заступника волинського губернатора Віталія Карпюка торік перевищив 121,7 тисячі гривень. Із них заробітна плата становила 103,4 тисячі гривень, матеріальна допомога – майже шістнадцять тисяч. Сукупний дохід членів родини досягнув минулого року майже 37 тисяч гривень. Віталій Карпюк на утримання майна витратив у 2009-му 4,5 тисячі гривень, ще майже 3,2 тисячі гривень – члени його родини.
Щоправда, ще один заступник голови ОДА Едуард Стоєв, який до цього очолював управління Фонду держмайна на Волині, не побажав оприлюднювати власну податкову декларацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олесандр Іванович Показати IP 3 Червня 2010 13:20
Видатний Бізнесмен БАШКАЛЕНКО заробив 11 тисяч. оце так новина цікаво на що він заправляє свій лексус? На, що дивиться податкова. Людина має кілька фірм масу майна та транспорту і виявляється голий та босий..... І таких "чесних" чиновників ми допустили до влади... ГАНЬБА!!!
платник податків Показати IP 3 Червня 2010 16:04
Башкаленко дискредитує всенародно обранного Президента а відтак і всю волинську владу.Губернатор доручив Башкаленко боротись з зарплатою "в конвертах".... Це фарс?
Александр Показати IP 3 Червня 2010 18:42
Можно потихоньку сидеть в тени и зарабатывать разными способами - кому как совесть позволяет. Я не судья никому. Но рвануться в публичную политику в маленьком городе , где все про всех все знают и , разжав потный кулак , показать 11 тысяч ? Это опечатка или бессовестность ? К Башкаленко вопросов нет. Все вопросы теперь (если 11тыс. - правда) - к Климчуку. Что же у нас за власть такая ...чудаковатая ?
Роботодавець Показати IP 3 Червня 2010 22:45
Він мабуть клеїть конверти на дому... податкова про це а ні духом... тсссс...
Олесь Показати IP 4 Червня 2010 11:23
Вчора був прямий ефір на ВОДТРК в якому "пан" Башкаленко заявив 1) Декларацію свою справді надав для інтернет ЗМІ Volynnews а отже інформація про його задекларований дохід 11,7 тисячі гривень є правдивою. 2) На ефірі він заявив, що за свій кошт отримує в апараті ОДА помічницю та помічника водія і свій автомобіль. Запитання до СБУ, прокуратури та податкової за який кошт державний чиновник 3-го рангу утримує вищезазначених осіб? Чи сплачує податки чи офіційно вищезазначені особи працевлаштовані?
lutsk Показати IP 4 Червня 2010 16:22
Податкова, СБУ, міліція, прокуратура АУУУУУУУУУУУУУ...
sukoman Показати IP 4 Червня 2010 16:47
башкалєнко і 11 тис. ахххахахаха і ці тварі щє розповідають нам про боротьбу з корупцією
Депутат Показати IP 5 Червня 2010 00:03
Да може і утримує помічників, водія.... Якщо в роботі людини такого рангу вони необхідні, а коштів на їх утримання не має, це коли б він з державного бюджету брав, а так хто платить той заказує музику...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus