USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Керівництво «Рошен» підозрюють у вбивстві свого працівника, - нардеп

17 Січня 2018 22:57
Народний депутат від партії УКРОП Віталій Купрій, виступив з трибуни Верховної Ради, де розповів про вчинення особливо тяжких злочинів керівництвом «Рошен».

Про це йдеться у дописі Віталія Купрія на його сторінці у Фейсбук.

«Вдова померлого при загадкових обставинах дистриб’ютора корпорації «Рошен» пані Валентина заявляє, що її чоловіка могли вбити після того, як він відмовився віддати свій особистий бізнес на вимогу співвласника «Рошену» Костянтина Мая», - стверджує Віталій Купрій.
«За її словами, саме Костянтин Май організував рейдерське захоплення багатомільйонного бізнесу родини покійного за допомогою своїх підлеглих, корумпованих нотаріусів та суддів», - вказує автор допису.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрій Показати IP 17 Січня 2018 23:37
Педро рошен заказав свого брата щоб забрати собі весь рошен, то немає в цій новині нічого дивного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus