USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Порошенко намагається ввести закон, про який мріяв Янукович, - нардеп

12 Вересня 2017 19:39
Вибухи та інші резонансні злочини в Україні вигідні нинішній владі.

Про це під час ефіру на телеканалі «Аверс» заявив народний депутат від УКРОПу, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Купрій, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Нардеп розповів, що сьогодні пропрезидентська більшість у парламенті активно лобіює законопроект 6556, який значно розширює повноваження Національної гвардії України.

«Поліцейська реформа виявилась просто імітацією. Гучні злочини, у яких не знаходять винних, породжують рецидив. Злочинець знає, що він може вчинити правопорушення, і знає, що йому за це нічого не буде. І тут депутати від «Солідарності» пропонують новий законопроект, який посилить позиції Нацгвардії у зв’язку з тим, що поліція не справляється, – зазначає Віталій Купрій. – Нацгвардія – це військове формування. Відповідно до Конституції України, військові формування не можуть брати участь у обмеженні прав людини. Але пропрезидентська більшість наперекір Конституції просуває цей законопроект. Він вже пройшов перше читання на нашому Комітеті. Вони намагаються залякати українців. Цей законопроект унеможливить боротьбу із узурпацією влади. Янукович мріяв про нього, а Порошенко вводить у дію».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Чухонец Показати IP 12 Вересня 2017 20:26
порошенко набагато гірший за януковича.Це мстивий , трусливий.і безмежно жадібний олігарх знищить країну
АНАТОЛЬ_ Показати IP 12 Вересня 2017 20:45
Свята Правда!
Степан (кримчанин) Показати IP 13 Вересня 2017 00:28
Самі обрали. Вибори відповідали Євростандартам. "Бачили очи, що обирали-їжте..."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus