USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Хакери атакували систему ProZorro і райсуд Києва

17 Січня 2022 16:42
Невідомі хакери знову атакували державні структури.

Держспецзвʼязок повідомив про атаку на сайт системи електронних закупівель ProZorro. Атаку помітили о 8:00 – на сторінці форуму ProZorro Infobox зʼявилося повідомлення, аналогічне тим, які розмістили на держсайтах після кібератаки 14 січня, повідомляє Бабель.

Сторінку форуму відключено. ProZorro Infobox і портал ProZorro не постраждали, система публічних закупівель працює у штатному режимі.

Читати ще: Microsoft після кібератаки знайшла віруси на українських урядових сайтах

Шевченківський районний суд Києва повідомляє про проблеми з доступом до електронної пошти, сайта на порталі «Судова влада», підсистеми «Електронний суд», функціоналу автоматизованої системи документообігу суду і реєстрів. Їхню роботу призупинено.

Фахівці намагаються поновити доступ. У суді прямо не повідомляють про атаки хакерів, але вказують, що питанням зайняті органи з боротьби із кіберзлочинністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus