USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Їхня праця дарує нове життя: як Луцький пологовий будинок відсвяткував День медика. Фото

18 Червня 2021 18:00
Із нагоди Дня медичного працівника, який відзначається в Україні у третю неділю червня, колектив Луцького клінічного пологового будинку влаштував урочистість – із музикантами, святковим тортом, фотозоною та врученням подарунків.

Директор Луцького клінічного пологового будинку Сергій Сябрук розповів, що цього року в закладі вже прийняли понад 700 пологів – у середньому 5-8 пологів на день.

«Ми доклали багато зусиль і пройшли неабиякий шлях, аби відзначати це свято. Хочу щиро подякувати всьому колективу, кожному працівнику, починаючи від хірурга, медичної сестри, акушерки, санітарки, закінчуючи бухгалтером та економістом. Усі ми працюємо заради успішного народження дітей», – сказав він.
Як пригадав, медичний заклад зміг вистояти під час суворих випробувань пандемії коронавірусу.

«За рік боротьби з COVID-19 ми навчилися зберігати життя і породіль, інфікованих коронавірусом, і новонароджених. У нашому пологовому будинку відбулося 47 пологів у хворих на COVID-19. Були дуже важкі хворі, які мали супутні патології. Нерідко ми робили справжні дива в операційній».

Керівник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Володимир Лотвін привітав колектив клінічного пологового будинку від імені мера Ігоря Поліщука та передав Сергію Сябруку подяку Луцького міського голови для всього колективу медзакладу.

«Уже минуло понад 12 років, як у цьому закладі народилася моя донька. У нас були партнерські пологи, і мені дуже сподобалося, як працюють медики пологового будинку», – поділився Володимир Лотвін.
Численні подяки з нагоди професійного свята отримали також працівники Луцького клінічного пологового будинку.
Довідково

В Україні День медичного працівника традиційно святкують у третю неділю червня. Дата свята закріплена указом президента України №281/94 від 3 червня 1994 року. Свято ініціювали працівники закладів охорони здоров’я країни.

День медика у 2021 році припадає на 20 червня.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 18 Червня 2021 18:33
тортик на 30ти градусній спеці?....ооой
Інга Показати IP 18 Червня 2021 18:56
Ірина Шендерюк - професіонал, лікар, яка переймається кожною пацієнткою, ніби то її рідна людина! Побачила її на перших шпальтах новин, стало дуже приємно!)))) Успішно вилікувала мене та лікує всіх моїх знайомих! Дай їй Бог здоров’я та всім її найріднішим.)
б Показати IP 18 Червня 2021 22:13
Ооооо..... Антонович!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus