USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Першим малюкам, народженим у 2022-му, – візок: Луцький пологовий будинок підготував подарунки до свят

15 Грудня 2021 16:47
Народження дитини – очікувана та радісна подія не лише для батьків, а й для кожного працівника Луцького клінічного пологового будинку. Саме тому заклад не тільки гарантує надання якісних медичних послуг майбутнім мамам, породіллям чи малюкам, а й намагається дарувати їм свою любов. Звісно, один із проявів любові – подарунки, яких напередодні новорічно-різдвяних свят пологовий будинок підготував для своїх пацієнтів чимало.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини директор Луцького клінічного пологового будинку Сергій Сябрук, традиція закладу – дарувати першим народженим у новому році немовлятам – хлопчику і дівчинці – дитячі візки. На початку цього року перші народжені хлопчик і дівчинка вже отримали в подарунок візки, а ще один хлопчик – стілець для годування.

Цього разу перші хлопчик та дівчинка, народжені в новому 2022-му році, отримають у подарунок універсальний візок ROAN Bloom 2 в 1.
«Ми не тільки даруємо життя, гарантуємо якість і безпечність медичних послуг, а й обдаровуємо наших пацієнтів турботою, щирістю та любов’ю. Насправді, це дуже потрібно сім’ям», – наголосив Сергій Сябрук.

Міцно вкоренився в стінах пологового будинку і звичай дарувати якісні іграшки, комплекти одягу чи інші потрібні речі кожному 100-му народженому в закладі малюку.
Директор пологового будинку пригадав: коли він тільки-но очолив заклад, спільно з персоналом підшуковував ідеї, які змогли би стати візитівками пологового будинку.

«Безумовно, наш Луцький клінічний пологовий будинок у галузі надання медичної допомоги вагітним і породіллям на території області не один. Тому ми прагнемо, аби наш заклад асоціювався не тільки з місцем, де надають якісну медичну допомогу, а й де підтримають, порозмовляють, усміхнуться, зрозуміють, подарують увагу та тепло. Ці прості емоції напрочуд важливі, особливо коли йдеться про народження першої дитинки в сім’ї», – впевнений директор.

Як додав, цього року медичний персонал закладу прийняв майже 1500 пологів.

Читати ще: Зустрічали Новий рік у пологовому залі: у Луцьку першій народженій у 2021-му дівчинці подарували коляску

Вчергове колектив Луцького клінічного пологового будинку долучається до акції «Дарувати тепло легко», яку проводить гіпермаркет «Нова лінія» спільно з Мальтійською службою допомоги до дня Святого Миколая. У холі магазину височіє ялинка, замість прикрас на ній – листівки з побажаннями дітей з інвалідністю, з малозабезпечених сімей, сиріт.
«Їхні прохання до Святого Миколая напрочуд прості: колготки, змінне взуття, м’яч, іграшковий мотоцикл, конструктор, лялька, вишиванка… Ми взяли побажання 35 діток, уже підготували їм подарунки, які поїдемо вручати в п’ятницю. Таким чином здійснимо маленькі мрії цих дітей. Завжди дуже щемливо бачити, як дітки розгортують ті пакунки, щиро радіють таким бажаним подарункам», – розповів Сергій Сябрук.

Окрім того, з нагоди свята кожен малюк у пологовому будинку отримає під подушку набір іграшок-брязкалець, а всі вагітні – солодкі подарунки від Святого Миколая.
Читати ще: Студентка з Нігерії народила первістка в Луцьку

У Луцькому клінічному пологовому будинку сподіваються, що подарунки, придбані, зокрема, завдяки благодійникам, стануть у нагоді батькам і діткам, адже сьогодні вартість товарів для новонароджених дуже висока.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 15 Грудня 2021 17:15
Подарунки - це добре, але чим відрізняється дитина, яка народилась першою, від дитини, яка народилась 101? Що це за особливе число 1, що потрібно дарувати подарунок?
Сергій Cябрук Показати IP 15 Грудня 2021 17:56
Це ,, фарт,, - але ми його даруємо щиро від душі !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus