USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Хочу показати тренеру пояси». Усик має намір відвідати Крим

28 Вересня 2021 15:04
Новоспечений чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBA Super, IBF, WBO і IBO українець Олександр Усик заявив, що має намір відвідати Крим після перемоги над британцем Ентоні Джошуа.

Про це уродженець Сімферополя повідомив під час спеціально організованої пресконференції у вівторок, 28 вересня, повідомляє Новое время.

«Звичайно, я почав святкувати вже. Будемо салют організувати, але завтра тренування ще. Потрібно дочекатися пояси, щоб поїхати додому, у Крим. Я хочу побачитися із тренером, зі своїми кумами, сестрою.

Зайти у свою рідну залу, показати тренеру пояси, подякувати йому за те, що він колись давно взяв мене до себе в секцію і довів до високого рівня, навчив захищатися мене, боксувати, міркувати і прощати перед тим, як бити. Зробив з хлопчиська чоловіка», – сказав Олександр.

Водночас, як пише Сьогодні, чемпіон світу прокоментував фінансовий бік поєдинку за титул чемпіона світу в суперважкій вазі, в якому він одноголосним рішенням суддів здолав Ентоні Джошуа.

«З приводу кількості грошей я ще не можу вам сказати. Те, що в інтернеті пишуть, те, що заявляють знавці, це... Не можу вам ще сказати суму, щоб не обдурити. Хотілося б більше, так. Значно більше», – заявив Усик на сьогоднішній пресконференції.

При цьому боксер дав зрозуміти, що обговорення фінансових нюансів на публіці не приносить йому особливого задоволення.

«А чому людей так хвилюють гроші? Гроші-гроші-гроші-гроші... Чому не поведінка людини, її мізки? Чому світ настільки збожеволів? Гроші закінчаться, це все тимчасовий фактор. Єдине, що залишиться з вами, коли ви віддасте Богу душу, це ваші вчинки», – каже Усик.
Нагадаємо, Олександр Усик одноголосним рішенням суддів переміг британця Ентоні Джошуа та став новим чемпіоном світу у суперважкій вазі.

Контракт на бій передбачає проведення реваншу. Усик вже заявив, що хотів би провести другий поєдинок у Києві на Олімпійському.

Однак промоутер Джошуа Едді Гірн зазначив, що такий варіант малоймовірний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Бакланов Показати IP 28 Вересня 2021 15:26
А я не пустю!.. Не випустю.
Фіма Показати IP 28 Вересня 2021 15:44
Все,заборонять вїзд на Україну після Криму, попаде в чорний список, майбуть....
562 до Фіма Показати IP 28 Вересня 2021 17:06
не на, а в!!!
Лучанка Показати IP 28 Вересня 2021 17:04
Якщо Крим наш, як твердить влада та її прихильники, то чому б не поїхати до Криму? А Усик із Симферополя - тим більше! Головне, що він своїм здоров'ям та вмінням здобув ці пояси! Герой!!!
Шерлок Показати IP 28 Вересня 2021 17:36
Молодець Усик!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus