USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хочуть, аби у «Промені» ще 30 років показували кіно

23 Квітня 2012 15:39
Депутати Луцької міськради хочуть, щоб потенційний власник кінотеатру «Промінь» не міг змінити призначення приміщення протягом 30 років.
Про це повідомляє ВолиньPost
Таку пропозицію вніс 23 квітня під час засідання постійної бюджетної комісії Луцької міської ради член комісії, депутат Юрій Корольчук.

За його словами, часто так трапляється, що власник якоїсь земельної ділянки чи приміщення купує їх для однієї мети, а через кілька років використовує з іншою.

Корольчук вважає, що умова продажу, яка забороняє змінювати призначення об’єкту, не стане на заваді через кілька років його таки змінити.

«Ну, каже, не вийшло в мене. А потім роби, що хочеш», ‒ зазначив депутат.

Тому він вніс пропозицію записати ще однією умовою продажу «Променя» заборону змінювати призначення приміщення протягом 30 років.

Комісія підтримала цю ініціативу. Умови конкурсу затверджуватимуть під час наступної сесії міськради.

Нагадаємо, раніше депутати вже висловлювали свої побоювання, що новий власник перепродасть приміщення, не реконструювавши його під кінотеатр.

Також нагадаємо, що наприкінці березня Луцька міська рада дозволила приватизувати кінотеатр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
+ Показати IP 23 Квітня 2012 16:26
Кінопалацу віддати. В Рівному давно порядок.
Natka Показати IP 23 Квітня 2012 18:22
дУЖЕ ГАРНА ІДЕЯ НА РАХУНОК КІНОПАЛАЦУ. Саме те розміщення, близько до центру - там має Кінопалац! Бо Адреналін - це вихід для нашого невеликого міста. Але це не рівень .
Лучанин Показати IP 23 Квітня 2012 19:15
Виходить що і депутатів іноді розум відвідує.
Олекса Показати IP 23 Квітня 2012 22:52
Більше за БЮТ на виборах я і моя родина голосувати не будуть! Запроданці,-пішли гроші в дану політичну силу за позитивне рішення щодо відчудження Променя. Ганьба Корольчукам і їх прихвостням!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus