USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Християнський погляд на служіння людям з інвалідністю: конференція у Луцьку

17 Жовтня 2017 17:46
У Луцьку протестанти провели конференцію з питань служіння людям з інвалідністю. Міжнародна конференція «За межею страждань» відбулася 12-14 жовтня. Головною метою заходу було відкрити християнський погляд на служіння людям з інвалідністю, йдетьться на сайті r500.ua.

Партнером в організації конференції виступив Всеукраїнський благодійний фонд «500-річчя Реформації».

Подія, що об`єднала більше ніж 250 учасників з різних куточків України, а також Білорусії, Румунії та Америки була давньою мрією головних ідеологів служіння людям з інвалідністю в Луцьку - Сергія та Наталі Больчук.

«Є зустрічі, які приносять благословення в наше життя, змінюють наш напрямок і приводять нас до конкретних рішень, що дають певний переворот у нашому житті», - сказав пастор церкви «Фіміам» Павло Миронюк на відкритті конференції. Курс «За межею страждань: християнський погляд на служіння людям з інвалідністю» створений Християнським інститутом з питань інвалідності при місії «Джоні і друзі» та робить огляд богословської та практичної основи служіння. Він допомагає мислити критично і співчутливо, чітко розуміти складність проблем, з якими стикаються люди з інвалідністю та їхні сім`ї, а також з упевненістю нести їм любов Господа Ісуса Христа. Дана конференція стала вступним тренінгом, що надихнув і підштовхнув учасників до більш ґрунтовного служіння сім`ям, які шукають любов і прийняття. Курс з чотирьох уроків заклав основу для започаткування, а іншим для розширення роботи з тими, хто потерпає від інвалідності. Повний і системний навчальний посібник налічує 16 занять та розділений на чотири модулі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Смл Показати IP 17 Жовтня 2017 21:15
Це нормально но не розказує про Библию всі там народ не знає детально про Библия шо піше і виконувати. Библия каже без дил мертва а треба дила виконувати детально розумити Свідки Єгови молодец детально знає Библию шо каже і виконує браво
Анонім до Смл Показати IP 17 Жовтня 2017 22:26
зібен зібен ай люлю... писака! свідки єгови заборонені у багатьох країнах! насаждаєте тут хрень забугорну!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus