USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Хто переміг на третій грі шкільної ліги Mind Game у Луцьку. Фото

28 Листопада 2023 19:36
Третій тур шкільної ліги інтелектуальної гри Mind Game для учнів 8-9 класів відбувся в обласному центрі Волині: вчергове зал церкви «Фіміам» зустрічав як нових, так і досвідчених учасників гри. А перемогу святкувала команда Brainstorm.

Організували інтелектуальне дійство для школярів Луцької громади Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з Луцькою міською радою.
Нагадаємо, що у першому турі перемогла команда «Шанс», одразу захопивши лідерство у загальній турнірній таблиці, а у другому турі був інший переможець – колектив «Холодний Яр».

Представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський відзначив, що інтелектуальна гра з кожним туром набуває все більшої популярності серед школярів Луцької громади.

«Ми раді, що така велика кількість школярів громади з радістю відгукуються та приходять на ігри. Практично кожного туру в командах з’являються нові учасники. Досвідченіші учні допомагають їм розібратися у грі, пояснюють, які типи запитань є та як бути уважними і не припуститися помилки на простих завданнях. Відзначу, що сьогодні відбулася третя гра, відповідно команди пройшли третину шкільної ліги та на крок наблизилися до моменту, коли буде відомий переможець», – сказав Тарас Осадовський.
Привітати школярів завітала і заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, яка зауважила, що проведення Mind Game для школярів стало вже традицією у громаді.

«Найкращі, найрозумніші діти беруть участь у цій інтелектуальній грі. Ви отримаєте масу позитивних емоцій сьогодні. Для вас ця гра – це драйв, конкуренція та мозковий штурм. Бажаю кожному перемогти», – звернулася Ірина Чебелюк до школярів, побажавши, щоб інтелектуальний батл не переривали повітряні тривоги.
Після привітань школярі нарешті взялися відповідати на інтелектуальні запитання та вирішувати завдання. Дев’ять раундів, випробування знань, інтелекту та ерудиції, і нарешті визначився переможець третього туру шкільної ліги Mind Game: ним стала команда Brainstorm. Другими, як і у минулій грі, стали «Справжні лучани», а трійку переможців третього туру замкнула команда «Green Win».
Відзначимо, що переможці першої гри – «Шанс» – стали шостими, а команда «Холодний Яр», яка виграла другу гру, виборола четверте місце. Різниця між першим та шостим місцем у третьому турі становила лише півтора бали.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus