USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Екватор пройдено: у Луцьку – пʼята гра шкільної ліги Mind Game. Фото

20 Лютого 2024 20:29
В обласному центрі Волині відбувся пʼятий тур шкільної ліги Mind Game серед учнів 8-9 класів Луцької міської громади. До моменту, коли усі дізнаються імена переможців, залишилося лише три гри. Тож сьогодні команди були налаштовані, аби перемогти та змінити положення у загальній турнірній таблиці.

Традиційно місцем проведення гри стала церква «Фіміам», а організували інтелектуальну гру для учнів Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з Луцькою міською радою.

Нагадаємо, після трьох ігор загальну турнірну таблицю очолювала команда «Холодний Яр», маючи в активі 190 балів, на 4 бали від лідера відстали «Справжні лучани», а замикала трійку лідерів з результатом 182,5 бала команда «Шанс». Однак у минулому, четвертому, турі перемогу святкував колектив Green Win.
Сьогодні ж традиційно вітала учасників гри заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, висловивши сподівання, що інтелектуальні заходи для школярів відбуватимуться і надалі.

«Класно, що ви маєте таку можливість щомісяця брати участь в цій інтелектуальній грі. Це вас надихає, спонукає творити та витворяти, розвиватися і бути мудрими. Сподіваюся, що за підтримки наших спонсорів ми і далі матимемо можливість організовувати для вас так ігри, коли ви маєте можливість побачитися, поспілкуватися один з одним. Ви – наше майбутнє, тому все для вас. Успіху та натхнення вам», – побажала Ірина Чебелюк.
Представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський відзначив, що в шкільній лізі Mind Game фактично перейдений екватор, адже сьогодні відбувається п’ята гра з восьми.

«За підсумками попередніх турів сформувалися певні лідери, картина щодо переможців вимальовується. Однак це не означає, що переможець визначений остаточно, адже протягом наступних ігор лідери можуть втратити очки, а команди з нижчим рейтингом піднятися у турнірній таблиці. Загалом у командах є і досвідчені учасники, і нові учні. Така тенденція підтверджує девіз гри, що розумним бути модно», – зауважив Тарас Осадовський.
Після дев’яти раундів випробовування інтелекту, інтуїції та кмітливості став відомий переможець п’ятого туру – з відривом лише у два бали від найближчого переслідувача переміг колектив «Холодний Яр». Другими стали «Справжні лучани», а третю сходинку посіли «Майстри успіху 31».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus