USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Хто пише сценарії для Вусенко, і коли чекати виборів мера в Луцьку

7 Червня 2017 14:49
Те, що екс-секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко не сама «пише» сценарій політичного абсурду, свідком якого є всі лучани, - цілком очевидний факт, - вважає народний депутат від партії УКРОП Ірина Констанкевич.

З її слів, все, що відбувається зараз у місті, - це доказ того, що політичним опонентам УКРОПу все дедалі важче стає втримати свої рейтинги, які йдуть на спад.

«Депутати Луцької міської ради обираються громадою. І згідно із законом, призначення секретаря представницького органу владу належить виключно до його компетенції. Секретаря обирають лише депутати шляхом таємного голосування.

Те, що представниця «Самопомочі», екс-секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко «пише» далеко не сама весь сценарій цього політичного абсурду, свідком якого є всі лучани, цілком очевидний факт. Поруч на політичних ток-шоу, які відбуваються у Луцьку останніми місяцями, неодноразово можна побачити представників групи «Континіуму» та БПП «Солідарності», - наголосила нардеп.

З її слів, вигадуючи усе нові й нові маніпулятивні технології, команда підтримки Вусенко не враховує головного факту: секретаря ради обирають депутати.

«Перебуваючи на будь-якій посаді, треба завжди гідно та достойно уміти з неї піти. Тим більше, коли рішення про звільнення пані Юлії було прийняте більшістю від депутатського корпусу.

Як лучанка, як народний депутат, підтримую думку луцької громади: в обласного центру Волині повинен бути міський голова, якого обиратимемо ми з вами. Сьогодні у комітеті Верховної Ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування розглядатиметься питання про призначення виборів Луцького міського голови. Ми сподіваємося,що невдовзі це питання з’явиться і у порядку денному сесії Верховної Ради. Тому прогнозовано вибори луцького міського голови слід чекати восени», - додала Ірина Мирославівна.

До слова, народний депутат Ігор Гузь підтвердив також, що Комітет Верховної Ради України з місцевого самоврядування вже сьогодні розгляне питання щодо призначення дострокових виборів міського голови в Луцьку. Для цього, з його слів, Комітету не потрібен жоден лист від Юлії Вусенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
віто Показати IP 7 Червня 2017 15:16
Порахував кількість заголовків на стрічці "Новини". Із 20-ти заголовків 6 присвячено Вусенко, цьому "ісчадію ада". Практично кожний третій!.***
Лучанин Показати IP 7 Червня 2017 15:27
А Лапін де ? Для Констанкевич не байдужий ні Луцьк, ні Маневичі. Як лучани помилилися тоді на виборах. Я теж голосував за цього лапіна, тепер лохом себе почуваю.
Фанат до Лучанин Показати IP 8 Червня 2017 01:49
Ти не змінився. Все стабільно
123 Показати IP 7 Червня 2017 15:31
А чого ти така розумна не була місяць назад, тільки зараз заговорила після рішення суду.
Ваза Показати IP 7 Червня 2017 17:00
Типа Вусенко купила за гречку місце в раді
Микола Показати IP 7 Червня 2017 19:32
Пані Ірина-от був би рельний кандидат на мера, бо це фахова інтелігентна розумна жінка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus