USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Хто став переможцем баскетбольного турніру пам’яті Олексія Веремійчика. Фото

24 Вересня 2023 21:23
Баскетбольний клуб «Прометей» обіграв усі команди на турнірі, присвяченому пам’яті трагічно загиблого у жовтні 2019 року директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика, посівши перше місце.

Долучився до підтримки змагань, в яких брали участь чотири професійні команди, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Оскільки «Прометей» почергово обіграв БК «Рівне», «Старий Луцьк» та «Київ-Баскет», саме ця команда посіла перше місце. Другими стали столичні баскетболісти. А в матчі за третє місце «Старий Луцьк» програв БК «Рівне» – 66:76.
На церемонію нагородження завітали батьки Олексія Володимир та Ольга Веремійчики, а також донька Аліса, яка отримала спеціальну нагороду – супер-MVP турніру.

Читати ще: У Луцьку стартував баскетбольний турнір пам’яті Олексія Веремійчика. Фото
Представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський подякував колективам, які приїхали до Луцька та змагалися протягом трьох днів.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» з радістю долучився до підтримки цих змагань, адже таким чином ми вшанували пам’ять нашого друга Олексія Веремійчика, який дуже любив спорт, зокрема баскетбол. Спільно з ним ми проводили не один захід. Також завдяки цьому турніру команди мали можливість підготуватися до майбутнього сезону Суперліги, перевіривши свої сили на фоні суперників, з якими будуть зустрічатися у рамках офіційних змаганнях», – наголосив Тарас Осадовський.
Директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий також подякував спортсменам за участь в турнірі, яким вшановували Олексія Веремійчика.

«Бажаю вам у новому сезоні перемог, нехай ваші команди завжди будуть у лідерах. Я дякую вам за такі класні, емоційні ігри. Ми щиро тішимося, що маємо можливість сьогодні в Луцьку бачити такий рівень баскетболу», – сказав Володимир Захожий.
Після вітальних слів команди-переможці отримали нагороди від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та департаменту молоді та спорту Луцької міської ради.

Найкращим захисником турніру став Дані Кінгсбі з «Київ-Баскета», нападником – Денис Клевзуник з «Прометея», а звання MVP також отримав баскетболіст «Прометея» Ігор Клімов.

Нагороджувала баскетболістів Аліса Веремійчик.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Спорт вбиває Показати IP 25 Вересня 2023 11:52
А до чого тут волейбол? зробили б краще змагання з плавання!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus