USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто виступатиме на фестивалі «Княжий»: перелік гуртів

15 Травня 2018 14:13
Фестиваль «Княжий», який відбудеться 23-24 червня у парку с. Заріччя біля Володимира-Волинського, оголосив всі гурти, які виступатимуть на музичній сцені.

Як повідомляють організатори, на глядачів чекає якісне музичне різноманіття, етно- , фолк-, рок-, соул-музика та інших жанрів.
Нагадаємо, 23-24 червня у Заріччі поблизу Володимира-Волинського вдруге відбудеться фестиваль «Княжий». На гостей дійства чекають багато традиційної та сучасної музики, видовищні лицарські бої, виступи кінного театру, автентичні страви, крафтові сувеніри, «княжий fashion», цікаві гутірки та актуальні новинки української культури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus