USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кіберарена в Луцьку провела турнірів на понад $30 тисяч

2 Листопада 2019 16:27
Найбільша в Західній Україні кіберспортивна арена, розташована в Луцьку, протягом двох років організувала турнірів на понад 30 тисяч доларів. До топових дисциплін Force Arena належать Counter-Strike, Dota 2 та Fifa.

Нагадаємо, протягом двох днів, 2–3 листопада, в Луцьку триватимуть локальні відбіркові змагання Get in Pro з популярної кіберспортивної дисципліни Counter-Strike: Global Offensive, а також із Auto Chess Mobile. Турнір відбувається в найбільшій у Західній Україні кіберспортивній арені Force Arena.

Як розповів СЕО Force Arena Павло Забокрицький, це перший турнір у співпраці з Get in Pro, однак подібні змагання такого ж масштабу періодично відбуваються в Луцьку – як мінімум раз на місяць.

Загалом змагання Get in Pro – це перший міжнародний турнір серед аматорів в Україні. У фіналі в Києві, крім українських гравців, братимуть участь геймери з Росії, Білорусі та Казахстану. Переможці розділять між собою призовий фонд у розмірі 20 тисяч доларів.
«Ми дуже багато проводимо турнірів, зокрема чемпіонатів України, на які з’їжджаються команди з різних областей. За два роки ми вже провели турнірів більше, ніж на 30 тисяч доларів. Зараз у колаборації проводимо одну з офлайн кваліфікацій турніру Get in Pro, такі ж кваліфікації згодом пройдуть в Одесі, Дніпрі та Києві», – зазначив Павло Забокрицький.

Він розповів, що, попри те, що всім, зокрема й закордонним учасникам, оплачується трансфер, геймери мають чимало побажань, а то й примх.

«Якщо брати Counter-Strike, то кожен КС-ер (гравець у Counter-Strike, – ВН) – це маленька примхлива дівчинка, якій не підходить те, не подобається інше», – сказав СЕО і додав, що кожен гравець приїжджає зі своїми девайсами – в кожного геймера свої клавіатура, навушники, мишка, килимок під мишку, як, до прикладу, бутси у футболістів.
До топ-5 дисциплін Force Arena Павло Забокрицький, своєю чергою, відніс:

1. Counter-Strike;
2. Dota 2;
3. Fifa;
4. PUBG;
5. Mortal Combat.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
кс-ер Показати IP 2 Листопада 2019 18:06
проведіть по 1.6 а не GO

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus