USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Кічкарівка запрошує лучан на День кварталу

22 Вересня 2018 16:06
Не вгамувалися ще емоції від святкування Дня кварталу Привокзального мікрорайону, як жителі Кічкарівки кличуть гостей до себе. 23 вересня на території школи №13 (вул. Чернишевського, 29) відбудеться свято – День кварталу.

Насичена програма передбачає цікавинки як для дітей, так і дорослих. Захід організовує та фінансує Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Початок о 12:00, повідомили у прес-службі Фонду.

До святкового дійства долучається громадська організація«Волинський актив молоді», депутат Волинської обласної ради Сергій Леонтьєв, депутат Луцької міської ради Сергій Шкода, депутат Луцької міської ради, засновник волонтерського центру «Серце Патріота» Сергій Балицький, гіпермаркет будівельних матеріалів «Нова Лінія», магазин комп’ютерної техніки Iсitу.

Танцюватимуть, співатимуть та розважатимуть присутніх дитячі колективи загальноосвітніх шкіл Луцька, музичної школи №1 імені Фридерика Шопена, Творча студія Наталії Журавльової, танцювально-вокальний колектив «Дрейл».

Привітає гостей з Днем кварталу Народний артист України Василь Чепелюк та фольклорний гурт «Браво».

Хедлайнер свята – кавер-гурт «100 хвилин».

Для найменших жителів мікрорайону – творчі майстер-класи з ліпки глиною, сіноплетіння, технік образотворчого мистецтва, бульбашкове шоу та інші цікаві розваги.

І це ще не все: на спортивній арені відбуватимуться змагання з міні-футболу серед школярів та працюватиме зона дитячої легкої атлетики. А вихованці СК «Герць» продемонструють справжній бойовий гопак.

Кульмінаційною миттю стане розіграш цінних подарунків, серед яких: велосипед, планшет, смартфон, електричний бойлер, фритюрниця, пароварка та інші цінні подарунки. А ще присутні смакуватимуть справжнім козацьким кулешем та різноманітними смаколиками.

На завершення свята – запальна дискотека.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus