USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Кілер» Бабченка розкрив свою особу і прокоментував дії СБУ

31 Травня 2018 20:28
Виконавцем "вбивства" російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка виявився учасник АТО Олексій Цимбалюк.

Про це він сам повідомив у себе в Facebook.

Розкриття своєї участі в цій справі він пояснив тим, що після оприлюднення запису отримання ним авансу за "вбивство" Бабченка без зміни його голосу, "шифруватися" він сенсу не бачить.

"Чудово, що в службі працюють талановиті молоді опера, до яких спокійно йдеш з інформацією про замовлення на вбивство. Звертаєшся і не боїшся, що тебе зіллють тим самим замовникам за долари. Чесно не знаю, як складеться моя доля далі, трохи на нервах. Але точно знаю, що оперативник, який всю цю справу тягнув на собі, слідчий у справі – люди честі", – написав Цимбалюк.

Він зазначив, що жодних інтерв'ю найближчим часом давати не буде, так як слідство все ще триває і він "давав підписку про нерозголошення".
Увечері 29 травня повідомлялося, що Бабченка застрелили на порозі власної квартири в Києві. Сьогодні стало відомо, що "вбивство" Бабченка виявилося спецоперацією СБУ, яка тривала два місяці. В організації «Репортери без кордонів» розкритикували інсценування вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка українськими правоохоронцями. Також негативну реакцію це викликало і в ОБСЄ.

Психологи, своєю чергою, вважають, що українці стають черствішими і через убивства, і через інсценування. Обмануті почуття вже назвали «синдромом Бабченка» – це такий масовий осад, який вбиватиме крапля за краплею віру в реальність. Психологи прогнозують, що наступного разу українці стануть уже менш чутливими до потрясінь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 31 Травня 2018 20:43
Як страшно жить!
скептик до АНАТОЛЬ_ Показати IP 31 Травня 2018 22:33
це квіточки. ягідки ще будуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus