USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Кінець»: в Україні з'явилися нові агітаційні борди з Порошенком

15 Квітня 2019 08:15
У низці українських міст у неділю, 14 квітня, почали з’являтися нові рекламні борди, схожі за стилістикою на передвиборчу кампанію чинного президента Петра Порошенка, з написом «Кінець».

Фото бордів українці викладають у соцмережі Facebook, передає ТСН.

Як зазначається, борди з’явилися у другій половині дня на тих площинах, де раніше розміщувалась агітація на користь Петра Порошенка.

За словами очевидців, борди вже помітили у Києві, Дніпрі, Черкасах, Харкові, Одесі та Сумах.
Своєю чергою радник міністра МВС Зорян Шкіряк обурився через появу нових агітбордів, закликавши «усіх зупинитися».

Як повідомлялося, раніше у містах України з’явилася агітаційна реклама на бордах, на яких зображені навпроти один одного профілі облич президента Петра Порошенка і президента Росії Володимира Путіна. У передвиборчому штабі Порошенка підтвердили, що борди є офіційним рекламним продуктом, сплаченим із виборчого фонду.

Разом із тим у штабі Порошенка назвали концепцію скандальних білбордів із зображенням Путіна «простою як двері» та заявили, що «хочуть нагадати країні, що в таких умовах потрібний сильний президент». Через кілька днів у соцмережах почала поширюватися інформація про те, що скандальні білборди з Путіним почали змінювати. Згодом це підтвердила і довірена особа Порошенка Семен Кабакаєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Іван Показати IP 15 Квітня 2019 08:49
Поліція вже займається ними, Буде відкрита кримінальна справа. Афіші з порушенням закону. Знову Кремль проколовся...
Анонім Показати IP 15 Квітня 2019 08:51
Чао поро форева !
Вані Показати IP 15 Квітня 2019 09:29
Смок** томос! Поки не відібрали.
Луч Показати IP 15 Квітня 2019 11:07
так це ж правда йому кінець ! якщо хотів знову з себе плакальницю зробити ,НЕ ВИЙШЛО! НЕ ВІРЮ!
К.лучанин Показати IP 15 Квітня 2019 12:04
Я хочу звернутись до ПОРОШЕНКА з такими словами ( вибач що на ти!) : Ти набрав до себе у штаб безтолкових радників та продажних політологів і через ти програєш поки що у виборчій кампанії! Все роблять проти тебе, навіть із цими ДУРНИМИ бордами. Рекомендую терміново замінити їх на інші типу " Я НЕ ЗДАМСЯ БЕЗ БОЮ" або " СВОЇ СТАТКИ ВІДДАЮ УКРАЇНІ ". Борди зі словом "КІНЕЦЬ" це що- ПРОГРАМА ПРЕЗИДЕНТА для українців і УКРАЇНИ ? Знову лунає від ПОРОШЕНКА чергова брехня. Він таки не хоче бути ПРЕЗИДЕНТОМ , і це є очевидним фактажем, бо виборчу кампанію ПРОГРАЄ' ! Україна потребує змін і нової влади і нових політиків - патріотів. Без цього дійсно КІНЕЦЬ!
пенсіонери Показати IP 15 Квітня 2019 21:26
ЦЕ ТОЧНО що ганебному крадію пенсій петьку порошенку настав во-істинний «КІНЕЦЬ» на нарах : В УКРАЇНІ З'ЯВИЛИСЯ НОВІ АГІТАЦІЙНІ БОРДИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus