USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кінолог та службовий пес, які знайшли зниклого другокласника на Волині, отримали нагороди

13 Квітня 2021 12:47
За допомогу у розшуку хлопчика на Волині гвардійський кінолог та службова собака отримали нагороди.

Про це інформують на сторінці Військової частини 1141 НГУ у м. Луцьк.

Подяку та цінний подарунок (наручний годинник) отримав сьогодні кінолог військової частини 1141 НГУ сержант Денис Тимченко, а його напарниця, службова вівчарка Ніка – корм для собак. Вручив нагороди заступник начальника ГУ Національної поліції у Волинській області Сергій Козак.

Він подякував командирові частини підполковнику Василю Гуртовському за тісну співпрацю, а бійцям – за сумлінну службу та успішне виконання завдання зі встановлення місцезнаходження малолітньої дитини, яка потрапила в небезпечне для життя середовище.

Нагадаємо, другокласник Матвій пішов із дому 7 квітня орієнтовно о 17:00. Про зникнення школяра правоохоронці дізналися лише зранку та одразу організували пошукову групу. Змерзлого, але живого Матвія гвардійська вівчарка Ніка разом з кінологом Денисом Тимченком знайшли за 10 кілометрів від села. За словами старости села Олександра Мартинова, родина, у якій живе Матвій, неблагополучна. Батько помер, хлопчик росте з мамою, старшим братом, бабусею та дідом. «Зловживає вона потихеньку. Підробляють, діти не бідували ніколи. Вони були і ситі, і вдягнені, і до школи ходили», – розповідає староста. З його слів, про те, в яких умовах виховують дітей, соціальні служби не інформував, бо не було підстав. Зі слів заступника керівника Нацполіції в області Сергія Козака, матір можуть притягнути до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, а органи самоврядування – за службову недбалість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 13 Квітня 2021 14:01
Надіюсь, що хоч G-Shock не пальонка)
я Показати IP 13 Квітня 2021 15:52
Це добре.... і добре , що все добре з хлопчиком. Але до звільнення з роботи чи до кримінальної відповідальності службові особи будуть притягнуті за службову недбалість...? Чому так сталося, хто винен із службових осіб? Хтось знає , що таке службова недбалість, що таке невиконання посадових обов'язків ... Чи відповідні служби проведуть розслідування чи так залишиться те, що сталося? Чи чекають наступних плачевних випадків.... В нас тепер такі перевіряючі служби слабенькі розумом , що вони навіть і не здогадуються про звільнення з роботи і про дисциплінарну відповідальність, дисциплінарні провадження і т.д. і т.п. А хтось з посадових осіб провідав тих хлопчиків, приніс одежину і взуття, смачненького чогось...( бо ж до того вони нічого не зробили, щоб того не сталося). Журналісти, прошу прослідкуйте за тим, хто понесе відповідальність за той випадок прикрий.
Народна прокуратура Показати IP 13 Квітня 2021 17:25
До Я. Ви типовий представник сучасного українського "простого" люду - винні всі, хто завгодно: депутати, судді, поліція, лікарі, вчителі і т.д., лише не ті, хто насправді мав дивитись за дитиною, тобто, батьки. Хоч кілок Вам на голові теши, а винним себе ніколи не визнаєте. Звичайно, як же ж себе, такого неймовірно розумного, талановитого, а головне, рідного, визнати у чомусь винним? І що Ви особисто зробили: принесли одежину, взуття, щось смачненьке?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus