USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Клялися у вірності і любові до Росії»: Кадиров відповів Порошенку на випад у бік Зеленського

20 Квітня 2019 09:27
Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров прокоментував слова президента України Петра Порошенка на дебатах в НСК «Олімпійський», під час яких останній дорікнув своєму опонентові Володимиру Зеленському, що той нібито вибачався перед керівником Північно-Кавказького федерального округу Росії.

Про це Кадиров повідомив у своєму Телеграм-каналі.

Під час дебатів Порошенко звинуватив Зеленського, що той нібито вибачався перед Кадировим і збирався встати на коліна перед президентом Росії Володимиром Путіним.

На що Зеленський відповів, що його слова були вирвані з контексту. «Ніколи в житті з ним (з Кадировим, – ред) не спілкувався. Крапка», – додав Зеленський.

Зі слів глави Чечні, Порошенко на дебатах показав себе «вуличним забіякою», звинувачуючи Зеленського в тому, що той злякався Кадирова.

«Пан Порошенко, я переконався, що з пам’яттю у вас великі проблеми. Здається, ви забули про те, що коли передавали мені журналістів Олега Сидякіна і Марата Сайченка клялися у вірності і любові до Росії. Ви забули слова про те, що не буде в Росії більш близької і лояльнішої країни, ніж Україна, не буде нікого з більш проросійською позицією, ніж ви особисто? Ви давали таке слово, і було це перед попередніми виборами. Тепер про переляк! А чому ви так швидко на мою жорстку вимогу звільнили кореспондентів, яких викрали за вашим дорученням, якщо ви особисто не злякалися Рамзана Кадирова?» – написав глава Чечні.

Також він додав, що Порошенко супроводжував передачу росіян «клятвами про любов до Росії», але тепер «свій суто особистий гріх» намагається приписати Зеленському.

Як відомо, журналістів LifeNews Олега Сидякіна і Марата Сайченка затримали під Краматорському Донецької області 18 травня 2014 року. На наступний день заступник голови Ради національної безпеки і оборони України Вікторія Сюмар заявила, що журналісти сприяли «тероризму». Кореспондент і оператор LifeNews нібито перевозили переносний зенітно-ракетний комплекс. Вже 24 травня після переговорів журналістів відпустили і доставили в Росію літаком.

Нагадаємо, дебати між двома кандидатами в президенти України відбулися на стадіоні «Олімпійський» увечері 19 квітня. Про те, що говорили кандадати у президенти під час дубатів, можна прочитати у матеріалі: Головні тези дебатів Зеленського та Порошенка – на «Олімпійському».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 20 Квітня 2019 10:17
і тут пепо обісрався... яка ж воно придуркувате і гниле
Льогко Показати IP 20 Квітня 2019 13:12
Цікаво , знову буде вибілювати себе тим, що того ніколи не було й що знову на нього намовляють вороги!?
Sasza Показати IP 20 Квітня 2019 20:35
цікава штука, дивитися по айпі хто залишає коментарі про петю. то донецькі, то інші. тільки не люди з луцька чи волині. невже їм там так цікаво що тут пишуть ;) грошики грошики
Valdis pelsh до Sasza Показати IP 21 Квітня 2019 09:02
До дупи твій айпі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus