USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Клімчук назвав ЛПЕ поганим колгоспом

14 Жовтня 2011 15:51
Губернатор Волині Борис Клімчук звелів депутатам Луцької міської ради, аби вони розібрались із комунальним підприємством «Луцьке підприємство електротранспорту» та його боргами.
Про це він сказав, вчора, 13 жовтня, під час прямого ефіру на Волинському телебаченні.
В ефірі Клімчук спілкувався на тему «Європейські цінності на Волині – досягнення та завдання». Коли йшлося про пільги у Європі, очільник області запевнив усіх волинян, що держава сповна платить за пільги, та попросив депутатів Луцькради розібратись із ЛПЕ, – повідомляє «VIP».
«На підприємстві електротранспорту не платять зарплату, бо директор каже, що пільг не заплатили. Заплатили, до речі. Я недаремно звертаюсь до депутатів Луцької міської ради: розберіться із цим підприємством, будь ласка. Ми платимо сповна. Держава по цьому підприємств платить, як ніколи, торік і цього року, бо я особисто цим займаюсь», – сказав він.
Потім Борис Клімчук зазначив, що хоче бачити, як ЛПЕ, отримавши від держави все, працюватиме. «Виявляється, нічого не може. Виявляється, що такий колгосп або боргують, або крадуть. Воно все розтікається, касової виручки немає, що ж держава має робити?» – продовжив губернатор Волині.
Також, за словами Клімчука, цьогоріч пільговий проїзд держава профінансувала на 18,7 мільйона гривень. З них, 8,3 млн грн. отримало КП «Луцьке підприємство електротранспорту.
«При цьому вони мені кажуть, що у них зарплатні борги. То які ж то реформи, яка, до біса, Європа, пробачте. Це найгірший приклад радянського совка, поганого колгоспу, бо так не буває. Там - "варавітає управлєніє», – нарікав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кіндрат Показати IP 14 Жовтня 2011 17:35
ці тролейбуси дуже погано їздять, їх майже немає в суботу та неділю, я вже не говорю що після 20 00 недочекаешся, а люди чекають, ніхто про них не думає.
Лучанин Показати IP 15 Жовтня 2011 00:51
"Це найгірший приклад радянського совка" - ні! - це найгірший приклад демократичної України! В тому совку таких проблем ніколи не було взагалі, як в пасажирів, так і в працівників. Були інші які створювали саме такі "губернатори". І "Пупу Волині" в його віці це треба було б знати про це. Інакше - він не на свому місці ... А стосовно ЛПЕ, то тут вся громада хоче розібратись, бо це торкається кожного мешканця міста. Непогано було б ще й розрахунки всіх маршрутчиків передивитись...
Саша Показати IP 15 Жовтня 2011 17:01
Якщо експлуатація тролейбусів збиткова, то для ЛПЕ краще щоб вони стояли, а не їздили...
Ніна Показати IP 19 Жовтня 2011 23:53
Хочуть прибутку? То треба вирішити питання про роботу тролейбусних маршрутів з 20 до 23 години за комерційною ціною квитка - 1,50 - як у 15-го маршруту муніципального маршрутного таксі. І жодних пільг прокурорам, пенсіонерам! Чиста комерція.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus