USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук незадоволений втіленням «надважливого завдання»

30 Січня 2012 13:23
У сільських і селищних радах області має бути щонайменше по 3 комп’ютери, Інтернет і антивірусні програми.
Про це розповів голова ОДА Борис Клімчук під час апаратної наради 30 січня.
Зі слів губернатора, загалом ситуація із комп’ютеризацією сільських рад ‒ непогана: по два комп’ютери в середньому в сільрадах Володимир-Волинського, Горохівського, Іваничівського, Локачинського та Рожищенського районів. У решті ‒ по 3, а в Луцькому ‒ навіть по 4 компʼютери.
Щодо під’єднання до мережі Інтернет, то, за словами Клімчука, 83% сільрад – «в Мережі». Дещо гірша ситуація з наявністю антивірусних програм, ‒ зауважив посадовець.
«Я незадоволений реалізацією цього надважливого завдання. Мінімальні параметри оцінки – мінімум 3 комп’ютери, 100% Інтернет і антивірусні програми», ‒ наголосив Клімчук.
Він також зауважив, що, насамперед, варто подбати про належне комп’ютерне і програмне забезпечення сільрад Горохівського району. Адже він ‒ пілотний з втілення в області програми «Електронне село» і налагодження в її межах системи «Звернення громадян».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Патруль Показати IP 30 Січня 2012 13:38
Але спочатку повинні бути кваліфіковані люди, які вміють усім цим користуватися. На сьогоднішній день - там, в основному, сидять працівники, які поняття "зеленого" не мають як навіть включити той комп*ютер (я маю на увазі віддалені села). Тому, пане губернаторе, намагайтеся комплексно підійти до вирішення цієї проблеми, а не так, як завжди. Вам би лиш освоїти кошти, а там трава не рости...
ЗМІ Показати IP 30 Січня 2012 13:52
Наближаються вибори і губернатор невідомої губернії форсує події: то ржавого ліхтаря в селі поміняє, то компютери селюкам хоче купити. Словом, ставить воза попереду коня. В сільрадах полісся ще пиво відкривають в пощерблений стіл, якому 50 років, і оселедця до півлітри ріжуть на газеті зразка 70-х років. А жінки воду носять на коромислі за 300 метрів, як за часів Андрія Курбського.
XLX Показати IP 30 Січня 2012 14:09
Если следите за новостями, то именно это и делается - обучение глав сельсоветов компьютерной грамотности!
Ната Показати IP 30 Січня 2012 14:33
ЗМІ. Ти такий розумний городской парень или девочка, що аж гидко читати.
Гость Показати IP 30 Січня 2012 15:28
Спочатку хай дороги відремонтують,щоб можна було доїхати до села ,а тоді думають про компютори
читач Показати IP 30 Січня 2012 16:23
з дорогами я згідний але і те що компютер підключений до інтернету теж порібний.Але залишаєься проблема в тому що нм не вміють користуватися бо на посадах працюють люди у віці яким важко освоїти елеменарне
1 Показати IP 30 Січня 2012 16:50
ЗМІ. В мене таке враження що ти селюк, та щей глубокого полісся. Де.іл.
Петро Показати IP 30 Січня 2012 18:48
Надважливе завдання для цього діяча - втриматись в кріслі хоча б до літа,а не компютеризація всєя Волині,яку всі вони мають дуже глибоко в ...........
великим коментаторам Показати IP 30 Січня 2012 19:41
Читаєш коментарі та диву даєшся, виявляється хтось зробив оцінку всім секретарям сільських рад, грамотні вони чи ні, і головам також. А спробував би хто небудь з коментатораів пропрацювати сам секретарем, коли на людині висять, заернення громадян, публічна інформація, ведення протоколів сесій, виконкомів, ведення ЗАГСУ, нотаріату, ведення особових справ, трудових книжок, та багато іншого. Повісьте ще на нього інтернет з компютером то їм прийдеться ночувати на роботі за 1000 гривень. Може спочатку треба відповідними спеціалістами забезпечити сільські ради? Або сказати вже їм щоб самі прийняли, але ж де там у більшості сільських рад області і на землевпорядників власних коштів не хватає.а їм ще програмістів найди за що тримати. А хто і зможе знайти фінансування, так не дозволять, бо штатний розпис не пустить.
Хатуль Мадан Показати IP 30 Січня 2012 20:39
Оце герой, товариш бородатий...
?????????????? Показати IP 31 Січня 2012 08:34
?
відповідь Показати IP 31 Січня 2012 10:12
"великим коментаторам" А земельки продати і грошики хоча б трошки не в кишеню, до свого бюджету. Тоді все буде краще в сільській раді. Окрім того, якщо важко, то чого балотувались на вибрах до сільської ради. Вас панове обрали, то ж працюйте, а не лийте слізки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus