USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Клімчук сформував управлінську команду

28 Лютого 2012 13:29
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук стверджує, що завершив формування управлінської команди в регіоні. Мовляв, склад виконавчих органів влади не потребуватиме кардинальних змін.

Про це 28 лютого він розповів під час засідання громадської ради при облдержадміністрації.

З його слів, торік та цього року відбулися кадрові зміни у виконавчій владі, які посилили її потенціал в області. «До Луцька приїхали нові управлінці з різних територій області. Їх період адаптації вже пройшов. Наразі управлінська команда сформована і не потребує кардинальних рішень», - зауважив губернатор.

Як стверджує Клімчук, усі кадрові зміни планувалися завчасно, та він сам одноосібно несе відповідальність за свої рішення.

Губернатор похвалився тим, що досвід роботи виконавчих органів влади Волині переймають інші регіони України.

«Надання адміністративних послуг ми покращили шляхом створення веб-сайту. Кабмін високо оцінив сайт ОДА. Він - найкращий серед усіх сайтів ОДА за інформаційним наповненням», - відзначив чиновник.

На його думку, сайт «Адміністративні послуги» - це не «фішка і не данина моді». «Потрібно навчити людей, дати їм інформацію та знання. І тим хто перевіряє, і тих кого перевіряють», - вважає посадовець.

Водночас Клімчук задоволений економічними результатами області. Мовляв, тільки сім регіонів України можуть похвалитися позитивними результати фінансової діяльності підприємств. «Плюс 712 мільйонів гривень. Такий результат Волині станом на 1 січня 2012 року», - повідомив голова ОДА.

Також його тішить зменшення заборгованості з виплати заробітних плат на підприємствах регіону.

Мовляв, їх було 177, а нині – 48. «Я писав їм листи, я не звертався в прокуратуру чи податкову. Писав, що ваша зарплата не захищає людей», - розповів чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сірий Показати IP 28 Лютого 2012 15:53
Якщо вже пан Клімчук нарешті сформував управлінську команду ,зараз якраз вчасно купити йому і його команді квитки куди подалі і хай валять звідси.Я думаю на Волині тоді чекає економічний прорив
Архіваріус Показати IP 29 Лютого 2012 10:32
Команда у Києві, і команда на Волині - це сіамські близнюки! Реформи пруть через край, призначення - одне - краще іншого!
Хатуль Мадан Показати IP 29 Лютого 2012 19:41
Прямо як доктор Хаус.
Лучанка Показати IP 29 Лютого 2012 22:26
Пане Клімчук! Совковий аналіз - перевиконали на 20%, сім регіонів можуть похвлитис я ...і т.п. Скільки вкрали в ЖКГ, який % економіки в тіні, скільки зарплати в кконвертах виплачено - ось показники "економічного результату" і задоволення великого вони не викликають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus