USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук тисне на антимонопольників

12 Липня 2010 12:47
Керівництво Волинської облдержадміністрації розкритикувало Антимонопольний комітет України у Волинській області, яке «може знищити будь-яке наше підприємство».
Зокрема, на оперативній нараді 12 липня заступник голови ВОДА Віталій Карпюк зазначив, що через «не той шрифт» АМКУ оштрафувало на кілька тисяч гривень підприємство «Рожищенський сирзавод».
«На прикладі АМКУ бачимо, як ми можемо знищити будь-яке наше підприємство. Не із-за того, що вони погано працюють, а із-за того, що на етикетці не такий шрифт. Було б зрозуміло, якби ви ціну контролювали, низька вона чи не низька, або конкуренцію. А із-за того, що шрифт не той ми можемо їх знищити. Піднято питання на рівень держави, як це підприємство буде оштрафовано», - зазначив Карпюк.
В монолог свого заступника втрутився голова ВОДА Борис Клімчук.
« А кого не влаштовує торгова марка РОСИ-Україна, яке робилося при мені (коли Клімчук був головою ОДА – «ВН») страшними зусиллями, з зупинкою на півроку, зі зміною керівництва? А потім раптом РОСИ Україна», - сказав Клімчук.
«Їду, вже не будучи губернатором чую рекламу – душа радується», - прокоментував губернатор.
Присутній на нараді начальник Волинського територіального відділення АМКУ Віктор Гупало пояснив, що підприємство порушило законодавство про конкуренцію, зазначивши на етикетках товару «Матусине масло», яке купують для дітей, зазначено, що це саме масло. Натомість товар є спредом.
«Ви хто, регулятор? Чи адміністратор, нормальний, «вміняємий», свідомий. ..Оштрафували, на скільки? 17 тисяч, забули, проїхали. Що треба для цього великий розум? …Відізвіть», - зазначив Клімчук та запросив Гупала після наради до себе до кабінету.
В АМКУ пояснили, що справа поки перебуває на розгляді в комітеті у Києві, а не в територіальному відділені АМКУ, триває перевірка зібраної інформації і штрафу по заводу поки що не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Заноза Показати IP 12 Липня 2010 12:56
Гупало єдиний нормальний чиновник! Це вже взагалі. Що це за лобіювання інтересів окремих підприємств? Комусь порушувати закон можна - комусь ні, бо за нього у Клімчука душа не радіє? Чи все таки закон один для всіх? Як такі висловлювання може собі дозволяти людина такого рангу? Уявляю, що вже було сказано у кабінеті тет-а-тет.
VSC Показати IP 12 Липня 2010 13:04
Частично согласен с Климчуком. Можно ведь решать вопросы и без больших штрафов. На пример с владельцами сети автозаправок, вопросы решаются без штрафов. Правда, пан Гупало?
Заноза до VSC Показати IP 12 Липня 2010 13:09
Штрафа до речі ще не було як бачте. Мова йде про те, що Клім підняв весь шум через те, чого ще не було
VlaSSовець Показати IP 12 Липня 2010 16:15
Ну й обнагліла нинішня влада!!! Раніше було "телефонне право", по кабінетам "питання рішали" і т.п. Тепер відкрито головний чиновник області вказує підлеглим (а чи підлеглим? чи підім"яли просто АМКУ) де й до кого застосовувати закон, а кого можна "помилувати". От же ж вірно сказано: Друзям - все, ворогам - закон! А що буде на виборах? Громадо, ми не повинні мовчати, бо ці хами не зупиняться самі.
ЙоВАН Показати IP 12 Липня 2010 20:17
Шрифт також повинен бути таким , щоб пан Клімчук Із карпюком могли прочитати що ми імо, бо те відрізняється від того , що ім приносять.
xz Показати IP 12 Липня 2010 21:52
а які притензії до гупала? все правильно... але ж декому за підприємство свербить... тоді опублікуйте список недоторканих, шоб уже всі знали де «вміняємим» робити нічого...
Ivan Показати IP 13 Липня 2010 11:19
Нормально завод під маркою масла випускає спред, травить та обманює людей, контролючі органи як це не дивно виявляють порушення і тут в роботу включається "криша"... Україна Вперед...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus