USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Клімчук визначився, кого з кандидатів у мери підтримає

19 Серпня 2010 15:00
«Партія регіонів» не буде висувати кандидата на посаду мера Луцька, так само як і «Народна партія Литвина».
Про це в інтерв’ю газеті «Відомості.UA», оппублікованому 19 серпня, повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.
Він зазначив, що визначився з іменем кандидата на пост міського голови Луцька, якого буде підтримувати, проте імені не назвав.
Клімчук зазначив, що для нього не важливо, яка політична сила висуватиме міського голову, адже це в першу чергу повинен бути менеджер, а не політик.
«Так, законодавець прописав, що політична сила має висувати кандидата. Ну і що? І дай Боже, щоб цей мер подякував цій політичній силі і нічим їх не був зобов’язаний. Бо коли він фінансуватиметься цією політичної силою, він апріорі набирає зобов’язань перед нею – моральних, політичних і, головне, фінансових. Він перестає служити всім нам», - каже Клімчук.
Губернатор розповів, що балотуватиметься в облраду як мажоритарник по Луцьку.
Голова ВОДА також висловив своє ставлення до діючого мера Луцька Богдана Шиби.
«Може, в душі він непоганий хлопець, в спілкуванні приємний, вміє балакати…Але міський голова – це робота. І тому тут постає вічне питання? Що є влада і для чого ти у владі? Людина, яка собі задає ці питання вряди-годи, вона, як правило, успішна на відмінну від тієї, яка не задає», - сказав Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Хитрий лис Показати IP 19 Серпня 2010 15:10
Хитрий лис, молодець. Але це якось не понашому, ну не китайці ми аби шукати золоту середину. В наших приказках особа яка ні там, ні сям, не за тих, не за цих - викликає асоціацію з однією речовиною, яка в прорубі бовтається. Ось і висновок: наш губернатор (який бачить себе за декілька місців головою облради) конформіст
Костя Показати IP 19 Серпня 2010 16:30
Скоріше смердячий скунс , а не хитрий лис. Хитрий той - хто хитрує і ніхто про це не знає.
Джек Показати IP 19 Серпня 2010 17:11
До Хитрого Лиса, але погодьтеся красень все ж таки БП.
Зам Клімчука Показати IP 19 Серпня 2010 17:52
Краще вже хай буде той Шиба, а ніж висуванець коаліції трьох гнилих партій (ПР+НП+СУ) червонощокий Коля Джоні Уокер (більш відомий елєкторату як Микола Романюк)
аналітик Показати IP 19 Серпня 2010 18:43
Чижика чи Главацького???
Волиняка Показати IP 19 Серпня 2010 23:29
Главацького. Хоч знову з'являться конкурси краси, вже добре.
Дипломат Показати IP 20 Серпня 2010 08:42
Назад в Азербайджан!
суддя Показати IP 20 Серпня 2010 10:34
Люди добрі, в якій країні ми живемо? За яким законом губернатор може підтримувати когось на мера? ну це ж абсурд!!!! Просто на рівному місці старий хитрий скунс ( а думає ж що цар!) хоче довести , що він тут рулить! Це не Україна, це Гваделупа Гондурасівна, а ми мавпи на пальмах, коли на все це поведемося. Фіг вам, ставленик Бориса мером не буде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Народник Показати IP 20 Серпня 2010 10:47
А що Клімчук уже й Народною партією Литвина керує? Він що вже й за них приймає рішення щодо висування кандидатів у мери? Дмитрука як пацана за шкірку викинули з посади заступника губернатора, не дивлячись, що Литвин в коаліції. А зараз ще й просто попустили, визначивши за нього, що від них не буде кандидата на мери. Як же ж потрібно було Дмитруку опуститися.
Лучанин (живе в центрі міста) Показати IP 20 Серпня 2010 11:03
Може не доречне питання, але хотілось, щоби почув Шиба. По Луцьку їздять автомобілі жигулі з написом на борту "безпека руху." В них сидять якісь мордовороти з наглими обличями. Вони більше ніж швидка допомога носяться по Луцьку з спецсигналами та сиренами, порушуючи елементарні правила дорожнього руху, у тому числі і на пішоходних переходах.Що це таке?
Ипполит Матвеевич Показати IP 20 Серпня 2010 13:19
Да-а уж!А может он Васю Токарского поддержит,помнится на эфире задавали вопросик,как он к ентому бизнесмену относиться,так супротив ничего не сказал.По крайней мере,Вася мост за месяц построит,да и с теплой водой проблему снял бы на раз.Вот токо затаился нонче,не иначе передумал.
Ястребок Показати IP 20 Серпня 2010 17:59
Да-а-а... Трошки недофільтрували свої слова Борис Петрович, на мою думку. Дмитрука мені шкода, але, мабуть, він заслужив те, про що написав Народник. Кого Клімчук підтримує, достеменно (стовідсотково) дізнаємось аж у листопаді, а поки що можна лише припускати. Точно не Чижика і не Главацького, навіть не Токарського, але сміх - це здоров'я, тому дякую попереднім коментаторам, що розвеселили. А Шибі після перших чисел листопада, в яких буде забирати речі з кабінету, по вул. Богдана Хмельницького в Луцьку робити нема чого.
Джек Показати IP 20 Серпня 2010 20:55
До Народника. Думаю при великому бажанні Петрович може керувати не тільки народною партією.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus