USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Колядки, подарунки та рецепт від Снігурки: у Луцькому терцентрі – новорічно-різдвяне свято. Фоторепортаж

30 Грудня 2019 18:45
Сьогодні, 30 грудня, для підопічних Територіального центру соціального обслуговування організували вітальний концерт «З Новим 2020 роком».

Святкування розпочалося із вітальних слів ведучої, яка запросила гостей пригадати дитячі літа та закликати Діда Мороза і Снігурку. Разом із казковими персонажами з'явилися і колядники — юні артисти дитячого фольклорного гурту «Вервечка».

Усі разом бажали вони Божої благодаті, достатку, здійснення мрій, усмішок від людей, удачі в усіх починаннях та, звичайно, міцного-міцного здоров'я. А Снігурка ще й поділилася новорічним рецептом: «В діжку здоров'я і кохання киньте пучечок святкування. Удачею це все залліть і з гумором прокип'ятіть. З цілунками все розмішайте і тих, хто поруч пригощайте!»
Шануючи давні традиції, Дід Мороз підкріпив побажання жменями пшениці, адже недарма співають у щедрівках: «Щедро-щедро стіл накритий! Буде рік багатий, ситий, Буде щастя і здоров'я, Жити будете з любов'ю».
Керівниця територіального центру соціального обслуговування Галина Шатецька також звернулася до усіх гостей свята зі щирими побажаннями здоров'я та удачі.
За тим, вона запросила до слова голову Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмилу Лонюк. Благодійниця, разом із Дідом Морозом, роздала новорічні подарунки — 150 продуктових наборів. Варто зазначити, що серед підопічних терцентру є люди, які не можуть самостійно пересуватися. Їм подарунки рознесли по домівкам соціальні працівники.
До вітальних слів доєдналася і керівниця «Вервечки» заслужена артистка України Алла Опейда. Вона не лише розповіла про родинні традиції святкування Нового Року та Різдва, але й звернулася з такими побажаннями: «Щоб у кожній родині були злагода і достаток. Щоб у кожному серці були доброта і любов один до одного. Щоб у діях волинян були людяність, справедливість і повага!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus