USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Коли на Волині очікують нову хвилю коронавірусу

5 Січня 2022 17:49
Попри те, що наразі фіксується зниження кількості випадків захворювання на COVID-19, менш як за два місяці очікують чергову хвилю коронавірусу.

Про це стало відомо під час брифінгу Волинської ОДА щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції та вакцинальної кампанії в області

Зі слів заступниці директора ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Надії Костирки, минулого року чергова хвиля припала на кінець зими – початок весни. Таку ситуацію на Волині прогнозують і у 2022-му.

«Роблячи епідпрогноз, можна говорити про те, що черговий підйом захворюваності можна очікувати, як і минулого року в кінці лютого – на початку березня. Аналізуючи попередні хвилі, з кінця лютого 2021 року фіксувався підйом захворюваності», – пояснила вона.

Нагадаємо, з 30 грудня Волинь перейшла із червоної до жовтої зони епідемічної небезпеки поширення коронавірусу. Проте обмеження для невакцинованих громадян залишаються тими ж самими. Єдина відмінність між жовтою та червоною зонами – відвідування закладів у жовтій зоні дозволяється з жовтим ковід-сертифікатом.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцьк Показати IP 5 Січня 2022 18:10
Яка, "хвиля", всім насрати на усе. Пройдіться по транспорту, магазинам, ТРЦ і т.д., про маски чи ще щось ніхто не згадує... А носити маску на підборідді - клоунада. Хто з ким і чим бореться!?
Народ до Луцьк Показати IP 5 Січня 2022 20:48
Так.! Нам насрати! Бо це розвод. У світі найбільша кількість хворих якраз у тих країнах де найбільше провакциновани..
Петро Показати IP 5 Січня 2022 19:22
А де ТІ ОБМЕЖЕННЯ ???
Всезнайко Показати IP 6 Січня 2022 00:30
Коли хазяї скажуть, тоді і хвиля буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus