USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коли розпочнеться будівництво дороги «Володимир-Волинський – Устилуг»

5 Жовтня 2018 13:38
Народний депутат Ігор Гузь поцікавився у першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва, коли нарешті розпочнеться будівництво дороги «Володимир-Устилуг». Це він озвучив сьогодні, 5 жовтня, у парламенті під час «Години запитань до Уряду», повідомляє прес-служба нардепа.

Свого часу Республіка Польща дала кредит, на так звані, міждержавні дороги у Львівській та Волинській областях.

«У моєму виборчому окрузі дорога «Устилуг-Володимир» - «ворота» у Європейський Союз, і, до нас в Україну. Уже середина жовтня. Руху немає. Передбачали виділити 120 мільйонів гривень. Спільно з львівськими колегами цікавимося: що заважає розпочати будівництво міждержавних доріг?» - апелював парламентар до урядовця.

Своєю чергою, Степан Кубів погодився, що це – справедливе запитання та відповів:

«Запитання піднімалося під час торгівельно-економічного засідання між Україною та Польщею у Варшаві. Після цього, за дорученням прем’єр-міністра, провели дві робочі наради щодо організації та фінансування. Справедливо говорите.

На сьогодні, міністерство фінансів і ДФС, розробило проект постанови щодо реальної реалізації використання ста мільйонного кредиту під інфраструктуру. Разом з тим, там є «домашнє завдання» для регіонів – Львову та Житомиру, Чернівцям та Закарпаттю, про формування відповідної інфраструктури, розведення автомобільного та промислового транспорту. Проект відправлений на погодження».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
KVOKU Показати IP 5 Жовтня 2018 14:18
Відповідь цікава, але ні х*ра не понятна!!
українець Показати IP 5 Жовтня 2018 16:48
До цієї теми,є дуже гарна приказка:"В нашої доці,як не в с*аці,то в поці".Так і в Кубіва,і в решта міністрів.
& Показати IP 5 Жовтня 2018 17:16
В країні скоро буде с*ака а ви про дороги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus