USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Я - господар, а всі навколо – підлеглі», - нардеп про принципи роботи Гунчика

24 Березня 2017 18:35
Народний депутат від Волині Ігор Гузь підтримав рішення обласної ради і позицію голови Волиньради Ігоря Палиці щодо блокади торгівлі з ОРДЛО. Крім того, нардеп звертався до перших осіб держави з тим, щоб на Волині все ж здійснювався легальний видобуток бурштину. Проте, з його слів, це нікому не цікаво.

Про це йшлося під час прямого ефіру в програмі «Іванська Day» на каналі Чорноморської телерадіокомпанії.

«Я підтримав рішення облради про блокаду торгівлі з ОРДЛО. У нас є багато спільних бачень із головою Волиньради Ігорем Палицею і ми співпрацюємо щодо розвитку ситуації в області. Подібного я не можу сказати про голову обласної державної адміністрації Володимира Гунчика, з яким у мене затяжний конфлікт. Я звертався неодноразово і до Адміністрації Президента, і не тільки, аби цю людину замінили. Тому можна шукати підводні течії, але це нормально, коли голова облради спілкується із народним депутатом від цієї ж області», - розповів Гузь.

З його слів, у кулуарах Адміністрації Президента вже неодноразово йшлося, що найближчим часом буде прийняте рішення про звільнення Гунчика з посади голови ОДА.

Нагадаємо, блокаду торгівлі з Донбасом підтримала Волинська обласна рада, низка міських та районних рад області. Однак напротивагу органам місцевого самоврядування у виконавчій вертикалі інші погляди. Зокрема, губернатор Волині висловився проти блокади «торгівлі на крові».

«Ця людина не готова йти на діалог і це його проблема. Він довгий час пропрацював на заводі Порошенка і от у нього заводський підхід: я господар, а всі навколо – підлеглі. Це його основна проблема і це не тільки моє бачення. У нього немає діалогу і з іншими народними депутатами від Волині. А з цього треба було б розпочинати свою роботу. Бо у нас спільні проблеми, ми представляємо один і той же регіон», - каже нардеп.

Крім того, Ігор Гузь пояснив, мовляв, саме через прагнення голови Волинської облради Ігоря Палиці легалізувати видобуток бурштину, його пов’язують із цим камінням.


«Ігоря Палицю пов’язують із бурштином, тому що він хоче легалізувати видобуток бурштину на Волині. Для цього створене комунальне підприємство «Волиприродресурс», яке отримало ліцензії. Так, я це підтримую. Тому що останні три роки на Волині відбувається нелегальний видобуток сонячного каміння. На цьому заробляє десятки мільйонів доларів хтось, хто сидить у київських кабінетах.

Ігор Палиця запропонував створити комунальне підприємство, а не якусь бандитську структуру, яка здійснюватиме цю роботу і прибуток буде надходити в обласний бюджет. Але місяць тому ми побачили маски-шоу в Луцьку. Приїхали правоохоронці з Києва і почали обшукувати кабінети», - пригадує нардеп.

Нагадаємо, Комунальне підприємство отримало ліцензії на розробку родовищ бурштину, торфу і міді. Голова обласної ради переконаний: це дозволить до кінця року отримати на підприємство, яке належить громаді, прибуток в розмірі від 500 мільйонів до мільярда гривень.

Зі слів Ігоря Гузя, він звертався до керівників держави із запитанням, як вони бачать розвиток цих подій, зокрема, легалізацію видобутку бурштину, але це нікому не цікаво.

«Зараз в Україні існує «побудова централізованої системи влади, яка буде «розчавлювати» тих, хто має іншу точку зору, і готовий боротися», - підсумував нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
ОДА Показати IP 24 Березня 2017 18:46
Те як поводиться Гунчик з людьми в ОДА і не тільки - жоден попередник собі не дозволяв! Це верх цинізму, зухвалості, черствості...! Люди для нього ніхто! Це наглядно видно навіть по заступниках, яких можуть пісочити хто завгодно, а він навіть не заступиться або пошле замість себе, щоб віддувались. Це взагалі... нічого людяного, тільки вигляд робить і язиком плеще. Таким-себе "царьком" уявив, а толку і ефективності - повний НУЛЬ!!!
линів до ОДА Показати IP 24 Березня 2017 19:12
точно
помічник до ОДА Показати IP 24 Березня 2017 19:39
це точно! дасть не завдання, а якусь х*рню, а ти відповідай!
? до ОДА Показати IP 24 Березня 2017 20:24
І чого "попередники" достигли? Коли хочеш щось зробити-роби сам,Не хочеш робити віддай справу на вирішення людей...і матимеш майдан і кучу проблем від самоуправства...Гунчик ламає стереотипи ,примушує працювати.
Анонім до ? Показати IP 24 Березня 2017 20:54
ой кого ж це він заставляє працювати???Головачучку з її малолітками, що ржуть що аж стіни тріщать?? та ні... мабуть Мирку, якого тримає, бо потрібні свої люди серед активістів... чи може Кресака, з такими ж як він заучками які навіть грамотно писати не навчились!
! до ? Показати IP 24 Березня 2017 22:52
Що Гунчик зробив? Щось може і довів до путя, що попередники на відсотків 70-80 зробили і хизується, що то він? Стидоття!!! А попередники - далеко йому до них і як людині і як управлинцю-господарнику! Одними безглуздими нарадами нічого не вирішиш ніколи, а до людей не поїдеш, бо немає з чим, да і не вміючи спілкуватись. Йшов-би вже той Гунчик і не позорився! :)
? до ! Показати IP 25 Березня 2017 14:15
...за що "попередника" до смерті й довели.
питання Показати IP 24 Березня 2017 18:50
Може то Гузь на місце голови ОДА мітить, щось-то він все "знає", все йому "відомо"?! :)
Айвенго до питання Показати IP 24 Березня 2017 20:35
Сто років йому здалось те сидіння в одному Луцьку. Кататись по окрузі, гризтись за шахтарів, брифінги, всякі проекти - цікавіше, як перетворюватись на скислого бюрократа
Відповідь до питання Показати IP 25 Березня 2017 01:05
Час покаже.Кажу вже:Гузь буде вимогливим губернатором!Иа у нього зараз працює команда у як вся ОДА.Один відділ звернень вартий уваги:громадські приймальні,онлайн база,все автоматизовано.Ви ж напевно помітили,коли в Гузя ефіри,люди до нього звертаються з питаннями різних сфер:ні як до нардепа,а як до голови ОДА)
петро Показати IP 24 Березня 2017 19:57
Гунчик - злодій. Геть з посади. З конфіскацією І з Волині- геть.
Анонім до петро Показати IP 24 Березня 2017 23:07
А Гузь кого буде критикувати?
Волинянин Показати IP 24 Березня 2017 23:00
А який голова ОДА вам догодив? Всі голови погані, Президенти погані, прем'єри погані. Може пора шукати проблему в собі?
Спостерігач Показати IP 25 Березня 2017 00:16
Чомусь чується,що от Гузь на своєму місці,а до Гунчика купа претензій.Я пишу це:не тому,що я Гузя підтримую.а тому,що лбди так говорять.І це з різних сфер. Гунчик не путтєво підійшов до інформаційної політики,її у нього немає!Його підлеглі не вміють,на жаль,донести доступно і влучно інформацію до громади,що ж робить голова для Волині.І сам Гунчик у своїх меседжах ,при любих темпх,звинувачує лбдей,а не себе.Йде у супротив.Головачук постійно гризеться зі ЗІ.одні їїФБ чого варті.Людина на цій посаді має налагоджувати співпрацю зі ЗМі,постійно комунікувати,створювати гарний імідж голові,навіть,якщо він спить.У газетах також не правильно підбираються меседжі голові ,особливо у заголовки.Робота має робитися!Цього,на жаль,немає!
Так Показати IP 25 Березня 2017 10:35
Та годі вже про того Гунчика. Ну не вийшов з хама пан, То що він перший? Виголосити недовіру, і забути.
Ротман Показати IP 25 Березня 2017 14:27
Покемон малорослий
Анонім Показати IP 25 Березня 2017 14:45
Колись був інструктором міському партії, якого ганяли всі кому не лінь. А зараз - король
вова згоранець Показати IP 25 Березня 2017 22:52
Я всячески пидтримую Гунчика так як вин всю бидлоту на Волини поставив в стойло и сказав видкритим текстом що ви вси свини! Я пидтримую Гунчика так як вин поставив себя вище всих и вся на Волини и имеет всих вдоль и поперек! Я пидтримую Гунчика тому що вин уже багато настроив СОБАЧИХ будок як велить ПАРАШЕНКО и заселяе в ци собачи будки всих людей Волини! Я пидтримую Гунчика тому що вин всих чинуш имеет и ставить в позу! Я пидтирую Гунчика так як вин служить Парашенко а не ций держави!Що Пеця скаже то Гунчик летить робити и в цьому видно собачу вирнисть! На Волини Пеця Липецкий-РАШЕН тримае свого опричника Гунчика и у кого власть у того и сласть! Голосуем и дали за опричника Гунчика!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus