USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коли запрацює оновлене приймальне відділення міської лікарні у Луцьку

27 Жовтня 2021 11:28
Оновлене приймальне відділення екстреної медичної допомоги Луцької міської клінічної лікарні планують відкрити уже наступного тижня.

Про це під час пленарного засідання чергової сесії Луцької міської ради 27 жовтня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Депутатка Алла Надточій поцікавилася, чому у двох додатках проекту рішення про внесення змін до бюджету йдеться про зняття з відділення екстреної медичної допомоги Луцької міської клінічної лікарні 800 та 100 тисяч гривень відповідно.

На це міський голова відповів, що такі зміни до бюджету внесли у цілях економії.

«Це економія. Роботи повністю завершені. Минулого тижня підрядник здав всі акти приймання та передачі. Сьогодні вже сформували заяву в службу ДІАМ і ми очікуємо сертифіката по готовності. Сподіваємося, що оновлене відділення запрацює вже наступного тижня», – пояснив мер.

Заразом директорка департаменту фінансів, бюджету та аудиту міської ради Лілія Єлова зауважила, що кошти з об’єкту зняли частинами для того, щоб забалансувати бюджет.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus