USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Команда з Волині вшосте стала переможницею змагань із військового семиборства

17 Травня 2021 17:08
11-15 травня 2021 року у Харкові відбулися змагання Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді.

У змаганнях взяла участь команда Волинської області у складі десятьох ліцеїстів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, інформує пресслужба Управління у справах молоді та спорту ОДА.

У спартакіаді спортсмени з різних регіонів України, змагалися у таких дисциплінах: біг на 100 м та 1500 м, підтягування на перекладині, плавання на 50 м, метання гранати на дальність, стрільба з пневматичної гвинтівки та подолання смуги перешкод.

Волинська команда шостий рік поспіль стає переможницею змагань із військового семиборства, у підсумку завоювавши 46294 очка.

У склад команди цьогоріч увійшли: Хавень Вячеслав (1 місце в загальному заліку), Бігун Артем (2 місце в загальному заліку), Гудімов Роман (3 місце в загальному заліку), Берестюк Сергій, Гламазда Дмитро, Стрельников Еммануїл, Шершун Назар, Герзун Микола, Бабарика Роман, Ткач Павло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus