USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Команди – не суперники: хто став переможцем баскетбольного турніру пам’яті Олексія Веремійчика у Луцьку

4 Жовтня 2020 22:18
В обласному центрі Волині завершився баскетбольний турнір пам’яті трагічно загиблого директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика. Переможцем стала команда «Старий Луцьк-2», проте, як зазначили організатори турніру, на майданчику не було суперників, адже метою було вшанувати пам'ять Олексія Веремійчика та підготуватися до чемпіонату.

Фінальний день змагань відбувся в спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки 4 жовтня.

У фінальній грі змагань зійшлися гості з Рівного та «Старий Луцьк – Університет-2». В обох команд було по дві перемоги, тож переможець цього матчу мав стати чемпіоном. Лучани перемогли та в підсумку взяли золото.
Заступниця голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода подякувала командам за те, що вони в такий нелегкий час не побоялися та приїхали на турнір у Луцьк.

«Цей турнір дуже важливий для нас. Я думаю, що вам буде за честь отримати кубки від цієї чарівної дитини Аліси Веремійчик (дочка Олексія Веремійчика, – ВН)», – сказала Катерина Шкльода.
Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий також подякував командам за участь в турнірі.

«Поки живе пам'ять про людину, доти живе і сама людина», – зазначив Володимир Захожий.
Дружина Олексія Веремійчика Анна такожподякувала командам за активну класну гру, а особливо вона відзначила «Старий Луцьк».

«Ви гордість нашого міста. Ми з чоловіком отримували масу задоволення від ваших ігор», – зауважила Анна Веремійчик.
А потому Аліса Веремійчик вручила кубки переможцям турніру. Третє місце посів «Новомосковськ», срібні медалі завоював БК «Рівне», а золото – «Старий Луцьк – Університет-2».
Щодо індивідуальних нагород, то найкращим центровим став Сергій Юрченко, Євген Коровяков з БК «Рівне» став найкращим нападником, а найкращим захисником став Юрій Крамар. MVP турніру організатори обрали Володимира Коцька.
Ну а супер-MVP турніру стала маленька Аліса Веремійчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus