USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

За результатами конкурсу визначили нового директора протитуберкульозного об’єднання

20 Березня 2018 15:58
За результатами конкурсу на посаду генерального директора Обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання переміг Іван Нискогуз.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства 20 березня.

Як повідомила заступник керуючого справами-начальник відділу з питань управління об`єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук, був оголошений конкурс на посаду генерального директора Обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання. За результатами конкурсу переміг Іван Низькогуз.


Перший заступник голови облради Олександр Пирожик підтвердив, що на посаду претендували п’ятеро осіб і Іван Низькогуз найкраще представив свою програму.

Переможець конкурсу розповів, що, на його думку, варто зважено підійти до питання можливого перетворення туберкульозних лікарень у Лукові та Хотешові на хоспіси. Так, їх потрібно розглядати в контексті медичної реформи, що передбачає перетворення всіх медичних закладів на некомерційні комунальні підприємства. Цьому з контексті він пропонує розглядати тубсанаторій у селищі Колки.


Говорячи про свою програму, Іван Нискогуз зауважив, що має твердий намір зробити туберкульозну службу найкращою в Україні. Для цього потрібно впроваджувати раніше прийняті рішення, зокрема, запровадити пацієнтоорієнтовану модель лікування, переважно, це амбулаторне лікування.

Потрібно забезпечити на 100% контрольоване лікування з акцентом на раннє виявлення туберкульозу та профілактику. Тоді можна буде покращити економічні показники, знизити смертність та поширення туберкульозу.

Члени профільної комісії рекомендували призначити переможця конкурсу на посаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus