USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Комунальниця нажалілася Романюку на забудовників

26 Березня 2013 17:14
Охоронці будівництва часто беруть собі «на підмогу» собак, яких після завершення будівельних робіт покидають на об’єктах. А це становить небезпеку для новоселів.

Про це заявила директор КП «Ласка» Луцької міськради Богдана Новарчук під час оперативної наради у мерії 26 березня.

За словами посадовця, у підзвітному їй підприємстві виникла проблема із підприємцями і забудовниками, які працюють на території Луцька. Зокрема, вона зауважила будинки на Федорова, 4 і 4в і торговий центр «Діамант», який теж звели нещодавно.

«Коли починається будівництво, дуже добре сторожам забирати собачок, які там протягом деякого часу охороняють цей об’єкт. Після того, як будівництво закінчується, сторожі виїжджають. Будівельники, всі поїхали, собаки залишилися», - розповіла Богдана Новарчук.

Так, з її слів, ці тварини є потенційно небезпечними, адже охоронці об’єктів будівництва вчать їх охороняти і «кидатися на всіх, хто туди заходить».

«Коли люди туди поселяються, до нас масово звертаються, ми виїжджаємо туди, а там до 30 тварин, яких треба відловити і забрати», - зазначила комунальниця.

Тож Богдана Новарчук повідомила, що на чергову сесію міськради на розгляд депутатському корпусу запропонують проект рішення, «в якому будемо змушувати забудовників і підприємців стерилізувати цих тварин і повідомляти, скільки їх перебуває на території».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанка Показати IP 26 Березня 2013 17:33
Правельно Дана, правельно.
Лучанці Показати IP 26 Березня 2013 22:30
правИльно, слово для перевірки - правИло.
Лев Показати IP 26 Березня 2013 23:16
А КП "Ласка" це не притулок на Мамсурова десь там часом. Якщо так то я нездивований Виділю час і поїду туди фото робити тих собак замучаних які яблука їдять за щастя. Моя дружина по проханню сусідки одного разу їздила туди допомогти на волонтерській основі і була в глибокому ШОЦІ від побаченого. І прошу Волинські новини якщо я відправлю вам фото обовязково опублікувати їх.
Forever Autumn до Лев Показати IP 26 Березня 2013 23:33
До пана Лева, будь ласка, надсилайте.
Бендер Показати IP 4 Квітня 2013 23:10
то де забудовники беруть тих собак - на думку недолугої новарчук?)а саме завдяки її бурної діяльності-самодвяльності безпритульних тварин не меншає в місті. невже не зрозуміло , що тих собак не привезли з іншого міста чи країни. це ті самі собаки з наших луцьких вулиць, яких новарчук зобов"язана відловлювати - в якому районі міста вони б не знаходились. от вона хай бі в себе в притулку навела порядок - а тоді б діло до інших мала.
Леся М. Показати IP 5 Квітня 2013 09:59
а я бачила як собак ловлять працівники того притулку: вона їм протсо закидають верьовку на шию і душать,поки собака перестане дьоргатись...
фк волинь Показати IP 5 Квітня 2013 20:52
як може гицель в жіночій спідниці називатись головою зозахисників? брєд.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus