USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Конституційний суд сьогодні продовжить розгляд справи щодо розпуску Ради

18 Червня 2019 10:33
У вівторок, 18 червня, Конституційний суд України продовжить розглядати справу щодо конституційності указу президента України Володимира Зеленського «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів». Розгляд питання продовжиться у закритому режимі.

Про це інформує УНІАН з посиланням на сайт КСУ.

Справа розглядатиметься на закритій частині пленарного засідання.

Як повідомлялося раніше, 21 травня президент Володимир Зеленський підписав указ про дострокове припинення повноважень ВР та призначення позачергових виборів на 21 липня. 24 травня представники «Народного фронту» внесли до Конституційного суду подання, яким просять визнати неконституційним указ щодо розпуску Верховної Ради.

11 червня Велика палата Конституційного суду розпочала слухання у справі за поданням депутатів щодо указу президента про дострокове припинення повноважень парламенту. У суді виступив Зеленський, який висловив сподівання, що Конституційний суд ухвалить рішення, за яке «не буде соромно».

Також суд заслухав аргументи представника президента і народних депутатів. Після цього Велика палата Конституційного суду перейшла до закритої частини пленарних слухань у справі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus