USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Концертний тур «Санмай» завершить у Луцьку

6 Грудня 2016 17:45
Гурт «Санмай» у рамках концертного туру виступить у Луцьку. Концерт відбудеться 10 грудня о 20:00 у ЛучеSk-пабі (вулиця Крилова, 1).

Ще восени 2016 гурт «Санмай» вирушив у всеукраїнський тур у підтримку нового міні-альбому під назвою «Бум». Успішно об'їздивши всю країну хлопці готуються до завершального концерту у рідному Луцьку.

Санмай - це команда, що грає сучасний, емоційно насичений, змістовний, україномовний рок з елементами інді. У перший же рік існування група зарекомендувала себе як професійний та якісний гурт, оскільки кожен учасник вже мав серйозний музичний досвід.

«Це буде повноцінна сольна програма зі старих хітів команди, абсолютно нових композицій та кілька цікавих авторських каверів. І головне - це будуть тільки драйвові та потужні пісеньки, під які ви зможете позитивно, драйвово та змістовно провести свій вечір. Беріть друзів та приходьте - якісний звук, приємне оточення, затишна атмосфера та маса задоволення від отримання потоку хорошої музики чекатиме на вас!», - повідомляють організатори.
«Раді запросити лучан на наш довгоочікуваний для нас і судячи з повідомленнь та постів для вас сольник гурту #Санмай у Луцьку. Це буде наш улюблений ЛучеSк - паб, що вже неодноразово чув пісні Санмай у межах своїх стін та відривався разом з нами. Цього разу має бути найспекотніше!», - запевняють музиканти гурту.

Вхід - 20 гривень.

Початок о 20:00.

Замовити столики можна за телефоном: 099 540 55 35. Детальніше про інформацію можна дізнатися тут: https://vk.com/sanmay_lutskboom.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus