USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 40.03 40.25
  • PLN 9.90 10.04

Ковельчанин лишив без газу 48 квартир: подав у газові труби воду

20 Жовтня 2023 13:54
У Ковелі чоловік замість газу подав сусідам воду, відтак чотириповерховий будинок лишився без газопостачання.

Як повідомили у «Волиньгазі», горе-фахівець вирішив незаконно втрутитися в систему газопостачання. Він намагався самостійно здійснити заміну газової колонки та не звернув увагу на місця приєднання води та газу, тож переплутав шланги та напустив у систему газопостачання воду.

Бригада аварійно-диспетчерської служби, яка виїхала на виклик, перекрила газ та демонтувала залиті водою лічильники на експертизу. Нині проводяться роботи з відновлення газопостачання.

Власнику житла, який хотів зекономити, тепер доведеться відшкодовувати збитки за проведення експертизи, заміну газових приладів та за відновлення газопостачання у квартирах, які позбавлені блакитного палива, а отже, тепла і гарячої води.
Газорозподільна компанія АТ «Волиньгаз» вкотре закликає споживачів не втручатися у роботу систем газопостачання, не проводити самостійно ремонти чи заміну газових приладів, не здійснювати земляні чи будівельні роботи в межах пролягання газопроводу. Це небезпечно для життя та здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus