USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельська громада отримала спецтранспорт від благодійників з Німеччини

27 Липня 2022 16:57
Громадській організації «Реабілітаційний центр» у Ковелі передали спецтранспорт зі спеціальними підйомником та кріпленнями, що полегшить пересування містом людей з інвалідністю.

Про це інформують у регіональному офісі «U-LEAD з Європою» у Волинській області.

Автомобіль передав керівник благодійної організації «Допомога дітям Ковеля» Міхаель Хааке з німецького міста Вальсроде.

«Він давно взяв собі на замітку, що Центр потребує такого автомобіля, адже непросто людям на візках пересуватися містом. Тож лише трапилась нагода, передав бус ковельським друзям. Мікроавтобус обладнаний усім необхідним, має просторий салон, розрахований на кілька візків, також є місця для осіб, які їх супроводжують», – повідомляють у Ковельській громаді.

Голова громадської організації Наталія Славікова зазначила, що з переїздами у них завжди виникали труднощі, користувались непристосованими автобусами. Презентація автомобіля уже відбулась у ГО «Реабілітаційний центр». У його зручностях переконались під час поїздки містом.
«Тепер людей на візках ми без проблем зможемо привезти на заняття, станемо більш мобільними і не будемо особливо задумуватись, яка погода за вікном. Це все надзвичайно важливо для нас. А також відбудуться давно заплановані поїздки до друзів в інші міста. Міхаелю щиро дякуємо за розуміння наших проблем, його турботу, підтримку, допомогу. Війна неодмінно закінчиться, і будемо радо подорожувати нашою прекрасною мирною Україною на цьому бусі», – каже Наталія Славікова.

Міський голова Ігор Чайка зауважує, що це уже третій автомобіль, який за час війни передав Міхаель Хааке у Ковель.

«Велике спасибі йому за те, що подбав про людей з інвалідністю. Він надзвичайно багато робить для нашого міста. Такі друзі – на вагу золота. Нехай все його добро повертається йому сторицею», – наголошує міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus