USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Коли російські солдати намагаються знайти собі їжу в магазині, це не воїни наддержави, – Зеленський

3 Березня 2022 01:16
«Кожен окупант повинен знати: вони отримають від українців люту відсіч. Таку, що назавжди запам’ятають, що ми свого не віддамо!» – такими словами звернувся Президент України Володимир Зеленський у нічному зверненні 3 березня.

«Ми – народ, який зламав плани ворога, за тиждень! Ми зламали плани, які готували роками. Але ми їх зупинили і б’ємо. Незважаючи на те, що їх у десятки разів більше, моральний стан ворога погіршується. Всее більше окупантів тікають назад у Росію від нас додому», – сказав президент.

Глава держави наголосив, що захоплюється відважністю наших громадян, відзначивши опір українців у Конотопі, Баштанці, Енергодарі та Мелітополі й інших міст і сіл України, які не пускають окупантів.

«Я впевнений, що всі бачили відео з Мелітополя, де українці протестували проти росіян, які зайшли в наше місто тимчасово. Я впевнений в цьому. Якщо вони кудись зайшли, то тільки тимчасово. Проженемо з ганьбою! Як і ті люди, які проганяють окупантів з продуктових магазинів, коли ті намагаються знайти собі їжу. Це не воїни наддержави. Це розгублені діти, яких використали! Заберіть їх додому», – заявив глава держави.

«Українці, кожен окупант має знати – вони тут нічого не отримають і нікого не підкорять. Навіть якщо вони можуть нагнати більше техніки, більше людей, це нічого не для них не змінює. Куди б вони не зайшли, всюди їх знищать. У них не буде тут спокою, у них не буде тут їжі, у них тут не буде жодної тихої хвилини.

Вони отримають тільки одне – відсіч, люту відсіч. Таку відсіч, що вони назавжди запам’ятають, що ми свого не віддаємо, що вони назавжди запам’ятають, що таке «вітчизняна війна». Так, для нас українців це – вітчизняна війна», – додав президент.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus